Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Extra voordelig internetten in de populairste landen buiten de EU

GESCHREVEN DOOR: Sharon Gorseling OP 15-10-2020

Goed nieuws. Vanaf nu kan je extra voordelig internetten in de 24 populairste landen buiten de EU met de Extra Voordeel Landen roaming bundel. In dit bericht vertel ik je er meer over.

De bundel is beschikbaar binnen KPN EEN MKB Mobiel 2020. Naast Unlimited Data in Nederland laten we KPN klanten nu dus ook op hun reis buiten de EU van extra voordeel genieten.

Roaming op de Noordzee

Een beter bereik tegen lagere kosten. Hoezo? Er is een nieuw gebied beschikbaar gekomen waar het mogelijk is om met KPN mobiele abonnementen te roamen, namelijk de (Nederlandse, Britse en Noorse) Noordzee. Dit gebied is al jaren van groot belang voor Nederland. Denk aan het winnen van energie, als oefenlocatie voor defensie en natuurlijk voor de scheepvaart en visserij. Tot nu toe was het hier alleen mogelijk om via dure satelliet- en straalverbindingen gebruik te maken van je mobiele telefoon. Vanaf nu is het ook mogelijk om hier gebruik te maken van je mobiele abonnement van KPN.

Let op: het Noordzeegebied valt onder ‘Voordeel Landen 250 MB bundel’. Hier geldt tevens het ‘Rest van de wereld pay-go tarief’ voor bellen, sms’en en internetten.

De kleine lettertjes

De nieuwe roaming bundels zijn alleen beschikbaar in combinatie met MKB Mobiel 2019 en 2020. Ben je een bestaande klant en heb je al een Overige Landen 100 MB bundel, dan kan je die bundel blijven gebruiken zoals je gewend zijn. Als je de nieuwe Overige Landen 100 MB bundel wil gebruiken, dan moet je de oude bundel eerst opzeggen, voordat we de nieuwe voor je kunnen aanvragen.

Het kan zijn dat dit voor sommige klanten minder gunstig is dan de oude bundel vanwege het verschil in aantal landen. De specialisten van Decom leggen je haarfijn uit wat voor jou de beste optie is.

Meer data voor minder geld

Voor de 24 populairste bestemmingen buiten de EU is een nieuwe 20 euro roaming bundel beschikbaar met een databundel van 1 GB. Meer data voor minder geld dus. Nu is er écht voor elke zakenreis een passende bundel.

Iets voor jouw bedrijf? Laat het mij weten. Ik schakel dan de juiste collega voor je in!

 

Beeld met dank aan Joss Rogers (via Pixabay)

 


Delen op social media