Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Als kennis, klanttevredenheid en service vanzelfsprekend moeten zijn

We snappen bij Decom als geen ander dat je een relatie met elkaar gaat opbouwen. Kennis van zaken en klanttevredenheid vormen de sleutel tot succesvol samenwerken. Service moet goed en vanzelfsprekend zijn. Een bekend gezegde dat bij Decom past: ‘Under promise, over deliver’.

Is elk type organisatie echt welkom?

Bij Decom wel. Daar hebben we onze bedrijfsvoering op ingeregeld zodat iedereen zich thuis voelt en de service krijgt die past. Natuurlijk hebben we van de ene branche net even wat meer kennis dan van de andere. In doorsnee is de klantwens vergelijkbaar en gaat het uiteindelijk om kennis van zaken hebben en weten waar je mee bezig bent.

Omroep Gelderland

De contactpersoon begrijpen

Bij klanten hebben we stakeholders op directieniveau en ICT-management, zo ook binnen HRM, de facilitaire afdeling en bij de administratie. Elk met een andere verwachting of belang. We vinden het van groot belang te weten hoe het klantproces eruit ziet, weten wat er speelt en wat de behoefte is. Dit is de kern van onze aanpak.

Van regionaal tot groot MKB

Vanuit onze vestiging in Didam opereren we zowel lokaal, regionaal als landelijk. In deze vestiging hebben we een experience center waar we relaties interactieve demo’s geven en een shop met zakelijk servicepunt waar we lokale en regionale klanten persoonlijk van dienst zijn.

Klantverhalen

We kunnen onszelf oneindig op de borst slaan. Liever laten we onze klanten hun ervaring met Decom delen.