Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Blijf op de hoogte over ontwikkelingen!

De Telecom en ICT markt is constant in beweging. Ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op. Interessante en opmerkelijke informatie delen we via diverse kanalen en op onze site.

De gloednieuwe iPhone 14!

GESCHREVEN DOOR: Nick Gudden OP 08-09-2022

Het design is helemaal nieuw, het scherm heeft een coole nieuwe functie, de camera's hebben de grootste upgrade in jaren gekregen en ook de mini…

LEES MEER...
De gloednieuwe iPhone 14

Glasvezel Delta

GESCHREVEN DOOR: Fabian Althoff OP 12-07-2022

Bedrijventerreinen in de Liemers & Achterhoek krijgen een GO en daar gaat Delta Netwerk nu van start met de aanleg. Nog niet aangehaakt? Doe dat…

LEES MEER...
Delta glasvezel Liemers

Geen verrassingen op vakantie

GESCHREVEN DOOR: Jeroen Kingma OP 12-07-2022

We zijn het reizen naar het buitenland een beetje ontwend en juist daarom deze praktische tip: check je mobiele abonnement.

LEES MEER...
Vriendinnen in zwembad

De Moderne Werkplek: Security

GESCHREVEN DOOR: Pieter Wonnink OP 11-07-2022

De veiligheid van jouw werkplek zou vanzelfsprekend moeten zijn. Je bedrijfsgegevens uit handen van andere houden, moet ver bovenaan je prioriteitenlijst staan.

LEES MEER...
De veilige moderne werkplek

Geen internet? Geen optie!

GESCHREVEN DOOR: Alex Meijrink OP 10-05-2022

4G back-up verzorgt een 4G verbinding die in werking treedt als de vaste verbinding wegvalt. Zo heb je altijd een internet verbinding beschikbaar.

LEES MEER...
KPN veilig internet sfeerbeeld
1 2 3 14