Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Hola!

Er zijn twee Sharons werkzaam bij Decom en daar ben ik er dus één van.

Als de benjamin aan boord

Het zal voor velen niet als een verrassing zijn gekomen toen ik als benjamin van de familie bij Decom ging werken. Vanuit het proces & project ben ik de organisatie ingedoken. Daarbij lag mijn focus allereerst op het optimaliseren van processen zodat het operationele team onze klant nog beter en sneller kan ontzorgen. Aan de voorkant was ik dan ook niet zoveel te zien, maar ik sleutelde stilletjes aan de achterkant. Nu ben ik meer aan de voorkant zichtbaar en begeleid ik Decom o.a. in verdere groei en ontwikkeling. Maar nog steeds bouw ik graag verder met als doel: iedere dag een procent beter.

Bekend gezicht

Je kan mij tegen zijn gekomen bij ondernemersvereniging Lindus. Of misschien wel bij Vitesse, waar ik bestuurslid ben van de Vitesse Business Academy (VBA). Delen met én leren van elkaar vind ik belangrijk. Benieuwd wat dat allemaal precies inhoudt? Stuur mij eens een berichtje via LinkedIn, kom langs in Didam of bel gewoon. Ik praat je er graag over bij!

Wist je dat…

er al jaren geen dag voorbij gaat dat het nummer ‘Una paloma blanca’ van George Baker afspeelt in mijn hoofd én ik dit hardop zing.