Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Downloads

Close contact

Voer uw gegevens in om toegang te krijgen tot de download
    Korte lijnen, snel antwoord, adequate kennis en vriendelijk!

    We werken al meer dan 13 jaar samen met Decom. Vanaf 2019 hebben we naast de mobiele abonnementen en toestellen ook Vast-Mobiel via Decom. Korte lijnen, snel antwoord, adequate kennis en vriendelijk!

    Fons Schooltink - Omroep Gelderland

    Decom denkt aan onze toekomst

    Door Decom zijn al onze locaties in Elst onderling in verbinding met elkaar. Een kundig team met kennis van zaken heeft ons geholpen een betrouwbaar netwerk te creëren. We zijn nu goed en snel bereikbaar zelfs in geval van storing. Er wordt nagedacht over de toekomst waardoor kosten bespaard worden. De snelle service en de laagdrempelige bereikbaarheid waarderen we enorm.

    Mendy Kummeling - De Kikkerkoning Kinderopvang

    Betrouwbare partner met vriendelijke en klantgerichte medewerkers

    Decom is al ruim 15 jaar het vaste aanspreekpunt van Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem voor de mobiele telefonie. Voor ons is Decom een betrouwbare partner met vriendelijke en klantgerichte medewerkers.

    Roelie Koopmans - Slingeland Ziekenhuis

    Het contact met Decom is erg prettig

    Decom levert en beheert diverse diensten voor de gemeente Doesburg. We hebben meerdere wifi oplossingen en internet access via Decom betrokken. Decom kenmerkt zich door korte lijntjes met de accountmanager en korte lijntjes met engineers.

    John Boerdam - Beheermedewerker

    Adequaat, servicegericht en efficiënt, dat is Decom!

    Voor onze nieuwe locatie in Arnhem heeft Decom zowel de vaste als de mobiele telefonie geoptimaliseerd. Tevens zijn al onze bedrijfswagens voorzien van track & trace door BCN Tracer. Adequaat, servicegericht en efficiënt, dat is Decom!

    Petra Willems - SMB Willems

    Flexibel en snel!

    Decom heeft de Solar Group geholpen om bij twee Warehouses in Duiven en Alkmaar een nieuw logistiek systeem te implementeren. De hulp en kennis van Decom hebben bijgedragen tot een vlekkeloze Go Live. Flexibiliteit betreffende mankracht en werktijden hebben daarbij geholpen. Een perfect bedrijf om lokaal IT te ontzorgen. Solar heeft vestigingen in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Polen en Nederland.

    Hans Gerritse - IT support

    Het team denkt mee en is oplossingsgericht

    Decom is voor ons al jaren een zeer betrouwbare partner. Als het gaat om telefonie is Decom ons eerste aanspreekpunt. Het team is flexibel, betrokken, denkt mee en is oplossingsgericht. Ook is het prettig om altijd te kunnen rekenen op de persoonlijke benadering en adequate aanpak.

    Manfred van Dort - Rijkaart Elektrotechniek B.V.

    We kijken uit naar verdere samenwerking in de komende jaren

    Al lange tijd is Decom is onze telefoniepartner en vanwege de goede relatie hebben we nu ook ons internet en voertuigvolgsysteem bij Decom ondergebracht. Wij zijn zeer tevreden en kijken uit naar de verdere samenwerking in de komende jaren.

    René Derksen - Cervo Group

    Medewerkers denken mee, zijn flexibel en snel

    Onze telefooncentrale en alle mobiele telefoonabonnementen lopen via Decom. Dit is naar volle tevredenheid omdat medewerkers met ons meedenken, flexibel zijn en snel/accuraat hun service verlenen.

    Albert van ’t Blik - Pack Center

    Laagdrempeligheid en korte lijnen

    Wij werken al een ruim aantal jaren samen met Decom voor zowel vaste als mobiele telefonie. Met name de laagdrempeligheid, het meedenken en de korte lijnen zijn voor ons pluspunten van Decom.

    Aileen van den Berg - Proscoop

    Snel antwoord op vragen en grote adviserende rol

    In 2014 heeft Decom ons geholpen met de overstap naar een andere provider en ze ontzorgen ons helemaal hierin. Direct en snel contact met de binnendienst en het wordt geregeld. Ze beantwoorden vragen snel en hebben een grote adviserende rol.

    Joost Sablerolle - Menea

    Bereidwilligheid en komen tot oplossingen kenmerkt Decom

    Shipyard De Hoop werkt al jaren met Decom samen. De flexibiliteit, bereidwilligheid en het komen tot oplossingen, maakt dat wij voor Decom kiezen.

    Ate de Vries - Shipyard De Hoop