Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Downloads

Close contact

Voer uw gegevens in om toegang te krijgen tot de download
  Een stabieler glasvezelverbinding is een no-brainer voor ons als aannemersbedrijf.

  Een stabieler glasvezelverbinding is een no-brainer voor ons als aannemersbedrijf. Wij werken dagelijks met het up- en downloaden van grote bestanden en delen van tekeningen van projecten met onze eindklanten en projectleiders. Daarnaast zijn wij als maakbedrijf ook bezig met een groot stuk digitalisering van tekeningen, werkbonnen, werkomschrijvingen en bestellingen. Daarbij is een hoge snelheid internetverbinding een must voor ons bedrijf. In Decom vinden we daarin een partner welke aansluit op onze behoefte aan betrouwbaarheid en ondersteuning welke wij nodig hebben om ons dagelijks werk uit te voeren.

  Angelique van Wissen - H. Kroon Aannemersbedrijf

  'Duurzame glasvezelverbinding als fundament'

  Voor ons als aannemingsbedrijf is een duurzame glasvezelverbinding als het fundament van een solide gebouw: essentieel voor de continuïteit van onze bedrijfsactiviteit. Ook ons personeel op de bouw en het toenemende aantal medewerkers dat thuiswerkt moet snel kunnen schakelen. Of we nu de planning maken, ontwerpen visualiseren, bouwprocessen voorbereiden; glasvezel is de ruggengraat die ons verbindt met succesvolle projecten. Net zoals een stevige fundering onderdeel is voor een duurzame constructie, is een betrouwbare glasvezelverbinding onmisbaar voor het creëren van een sterke toekomst voor ons bedrijf.

  Curd van Geemen - BvG Arnhem

  Een fijne partij om mee samen te werken!

  Decom heeft ons monumentale Arsenaal voorzien van een goed wifi-netwerk, wat door de enorm dikke muren een flinke uitdaging was. Van het restaurant tot aan de kazematten is er nu een goed bereik. Ook hebben zij de telefonie voor Nidum, Ovum en Keijser&Co verzorgd. Wij zien Decom als een fijne partij om mee samen te werken!

  Aard Keijser - Nidum

  Korte lijnen, snel antwoord, adequate kennis en vriendelijk!

  We werken al meer dan 13 jaar samen met Decom. Vanaf 2019 hebben we naast de mobiele abonnementen en toestellen ook Vast-Mobiel via Decom. Korte lijnen, snel antwoord, adequate kennis en vriendelijk!

  Fons Schooltink - Omroep Gelderland

  Decom denkt aan onze toekomst

  Door Decom zijn al onze locaties in Elst onderling in verbinding met elkaar. Een kundig team met kennis van zaken heeft ons geholpen een betrouwbaar netwerk te creëren. We zijn nu goed en snel bereikbaar zelfs in geval van storing. Er wordt nagedacht over de toekomst waardoor kosten bespaard worden. De snelle service en de laagdrempelige bereikbaarheid waarderen we enorm.

  Mendy Kummeling - De Kikkerkoning Kinderopvang

  Betrouwbare partner met vriendelijke en klantgerichte medewerkers

  Decom is al ruim 15 jaar het vaste aanspreekpunt van Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem voor de mobiele telefonie. Voor ons is Decom een betrouwbare partner met vriendelijke en klantgerichte medewerkers.

  Roelie Koopmans - Slingeland Ziekenhuis

  Het contact met Decom is erg prettig

  Decom levert en beheert diverse diensten voor de gemeente Doesburg. We hebben meerdere wifi oplossingen en internet access via Decom betrokken. Decom kenmerkt zich door korte lijntjes met de accountmanager en korte lijntjes met engineers.

  John Boerdam - Gemeente Doesburg

  Adequaat, servicegericht en efficiënt, dat is Decom!

  Voor onze nieuwe locatie in Arnhem heeft Decom zowel de vaste als de mobiele telefonie geoptimaliseerd. Tevens zijn al onze bedrijfswagens voorzien van track & trace door BCN Tracer. Adequaat, servicegericht en efficiënt, dat is Decom!

  Petra Willems - SMB Willems

  Bij Decom worden problemen direct opgelost!

  Fijn bedrijf. Wij maken al jarenlang gebruik van hun service. Bij problemen wordt alles direct opgelost en goed opgevolgd. Wij zijn blij dat wij van de servicebalie in de winkel gebruik kunnen maken. Binnen korte tijd kunnen we onze nieuwe, compleet ingerichte telefoons mee terug naar de zaak nemen. Voor onze internationale handelsonderneming Mach4Metal is bereikbaarheid belangrijk. Onze telefoniepartner Decom heeft hier goed over nagedacht en biedt ons de beste oplossing.

  Laura Lochner von Hüttenbach - Mach4Metal

  Flexibel en snel!

  Decom heeft de Solar Group geholpen om bij twee Warehouses in Duiven en Alkmaar een nieuw logistiek systeem te implementeren. De hulp en kennis van Decom hebben bijgedragen tot een vlekkeloze Go Live. Flexibiliteit betreffende mankracht en werktijden hebben daarbij geholpen. Een perfect bedrijf om lokaal IT te ontzorgen. Solar heeft vestigingen in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Polen en Nederland.

  Hans Gerritse - Solar Group

  Het team denkt mee en is oplossingsgericht

  Decom is voor ons al jaren een zeer betrouwbare partner. Als het gaat om telefonie is Decom ons eerste aanspreekpunt. Het team is flexibel, betrokken, denkt mee en is oplossingsgericht. Ook is het prettig om altijd te kunnen rekenen op de persoonlijke benadering en adequate aanpak.

  Manfred van Dort - Rijkaart Elektrotechniek B.V.

  We kijken uit naar verdere samenwerking in de komende jaren

  Al lange tijd is Decom is onze telefoniepartner en vanwege de goede relatie hebben we nu ook ons internet en voertuigvolgsysteem bij Decom ondergebracht. Wij zijn zeer tevreden en kijken uit naar de verdere samenwerking in de komende jaren.

  René Derksen - Cervo Group

  Medewerkers denken mee, zijn flexibel en snel

  Onze telefooncentrale en alle mobiele telefoonabonnementen lopen via Decom. Dit is naar volle tevredenheid omdat medewerkers met ons meedenken, flexibel zijn en snel/accuraat hun service verlenen.

  Albert van ’t Blik - Pack Center

  Laagdrempeligheid en korte lijnen

  Wij werken al een ruim aantal jaren samen met Decom voor zowel vaste als mobiele telefonie. Met name de laagdrempeligheid, het meedenken en de korte lijnen zijn voor ons pluspunten van Decom.

  Aileen van den Berg - Proscoop

  Snel antwoord op vragen en grote adviserende rol

  In 2014 heeft Decom ons geholpen met de overstap naar een andere provider en ze ontzorgen ons helemaal hierin. Direct en snel contact met de binnendienst en het wordt geregeld. Ze beantwoorden vragen snel en hebben een grote adviserende rol.

  Joost Sablerolle - Menea