Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Downloads

Close contact

Voer uw gegevens in om toegang te krijgen tot de download
  Korte lijnen, snel antwoord, adequate kennis en vriendelijk!

  We werken al meer dan 10 jaar samen met Decom. Vanaf 2019 hebben we naast de mobiele abonnementen en toestellen ook Vast-Mobiel via Decom. Korte lijnen, snel antwoord, adequate kennis en vriendelijk!

  Fons Schooltink - Omroep Gelderland

  Decom denkt aan onze toekomst

  Door Decom zijn al onze locaties onderling in verbinding met elkaar. Een kundig team met kennis van zaken heeft ons geholpen een betrouwbaar netwerk te creëren. We zijn nu goed en snel bereikbaar zelfs in geval van storing. Er wordt nagedacht over de toekomst waardoor kosten bespaard worden. De snelle service en de laagdrempelige bereikbaarheid waarderen we enorm.

  Mendy Kummeling - De Kikkerkoning Kinderopvang

  Betrouwbare partner met vriendelijke en klantgerichte medewerkers

  Decom is al ruim 15 jaar het vaste aanspreekpunt van Slingeland Ziekenhuis voor de mobiele telefonie. Voor ons is Decom een betrouwbare partner met vriendelijke en klantgerichte medewerkers.

  Roelie Koopmans - Slingeland Ziekenhuis

  Het contact met Decom is erg prettig

  Decom levert en beheert diverse diensten voor de gemeente Doesburg. We hebben meerdere wifi oplossingen en internet access via Decom betrokken. Decom kenmerkt zich door korte lijntjes met de accountmanager en korte lijntjes met engineers.

  John Boerdam - Beheermedewerker

  Adequaat, servicegericht en efficiënt, dat is Decom!

  Voor onze nieuwe locatie heeft Decom zowel de vaste als de mobiele telefonie geoptimaliseerd. Tevens zijn al onze bedrijfswagens voorzien de BCNtracer. Adequaat, servicegericht en efficiënt, dat is Decom!

  Petra Willems - SMB Willems

  Flexibel en snel!

  Decom heeft de Solar Group geholpen om bij twee Warehouses in Nederland een nieuw logistiek systeem te implementeren. De hulp en kennis van Decom hebben bijgedragen tot een vlekkeloze Go Live. Flexibiliteit betreffende mankracht en werktijden hebben daarbij geholpen. Een perfect bedrijf om lokaal IT te ontzorgen. Solar heeft vestigingen in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Polen en Nederland.

  Hans Gerritse - IT support

  Het team denkt mee en is oplossingsgericht

  Decom is voor ons al jaren een zeer betrouwbare partner. Als het gaat om telefonie is Decom ons eerste aanspreekpunt. Het team is flexibel, betrokken, denkt mee en is oplossingsgericht. Ook is het prettig om altijd te kunnen rekenen op de persoonlijke benadering en adequate aanpak.

  Manfred van Dort - Rijkaart Elektrotechniek B.V.

  We kijken uit naar verdere samenwerking in de komende jaren

  Al lange tijd is Decom is onze telefoniepartner en vanwege de goede relatie hebben we nu ook ons internet en voertuigvolgsysteem bij Decom ondergebracht. Wij zijn zeer tevreden en kijken uit naar de verdere samenwerking in de komende jaren.

  René Derksen - Cervo Group

  Medewerkers denken mee, zijn flexibel en snel

  Onze telefooncentrale en alle mobiele telefoonabonnementen lopen via Decom. Dit is naar volle tevredenheid omdat medewerkers met ons meedenken, flexibel zijn en snel/accuraat hun service verlenen.

  Albert van ’t Blik - Pack Center

  Laagdrempeligheid en korte lijnen

  Wij werken al een ruim aantal jaren samen met Decom voor zowel vaste als mobiele telefonie. Met name de laagdrempeligheid, het meedenken en de korte lijnen zijn voor ons pluspunten van Decom.

  Aileen van den Berg - Proscoop

  Snel antwoord op vragen en grote adviserende rol

  In 2014 heeft Decom ons geholpen met de overstap naar een andere provider en ze ontzorgen ons helemaal hierin. Direct en snel contact met de binnendienst en het wordt geregeld. Ze beantwoorden vragen snel en hebben een grote adviserende rol.

  Joost Sablerolle - Menea

  Bereidwilligheid en komen tot oplossingen kenmerkt Decom

  Shipyard De Hoop werkt al jaren met Decom samen. De flexibiliteit, bereidwilligheid en het komen tot oplossingen, maakt dat wij voor Decom kiezen.

  Ate de Vries - Shipyard De Hoop