Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Geen internet? Geen optie!

Internet access

Geen internet toegang hebben is ondenkbaar. De afhankelijkheid van internet is enorm. Bij uitval is de invloed op de continuïteit van de bedrijfsvoering niet te overzien. Toch kan het voorkomen dat de verbinding wegvalt. Een alternatief voorhanden hebben is daarom een must. Dat kan een tweede verbinding zijn via een andere aanbieder en aansluiting of bijvoorbeeld internettoegang via een mobiele (4G) dataverbinding. Een nieuwe ontwikkeling is Secure Internet.

Wat uiteindelijk de beste oplossing en best passende verbinding is, bepalen we onderling. Het beheren van de verbinding doen we op basis van duidelijke afspraken vastgelegd in een SLA.

Extra Veilig Internet

Decom adviseert en levert internetaansluitingen op basis van xDSL en glasvezel, afhankelijk van wat op de locatie mogelijk is, met als uitgangspunt voor elke organisatie het best passende abonnement. Een snelle verbinding, betrouwbaar en veilig zijn hierbij de belangrijkste criteria.
Vanwege de almaar groeiende afhankelijkheid van internet, is Extra Veilig Internet (‘secure internet’) ontwikkeld: internet access met onder andere een vangnet voor malware.

Diensten integreren en combineren

Steeds vaker zien wij de vraag om ICT telecomdiensten als één pakket op één factuur aan te bieden. Daaronder vallen ook de internetaansluitingen. Waar binnen het bedrijf precies de behoefte aan is, bepalen we aan de hand van tezamen opgestelde criteria.

Internet overstap en opzegservice

Gemak en efficiency staan voorop. Naar wen zeggen wij de oude abonnement(en) voor je op.