Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Hej Hej,

Ik ben Sjoerd Peters. Ik ben geboren in 1984 in het Achterhoekse Warnsveld en via alle hoeken van stad en land uiteindelijk neergestreken in het pittoreske Steenderen. Hier woon ik samen met mijn vriendin en zoon. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden en kan je mij tegenkomen op een longboard, ski’s, of eigenlijk alles wat hard van een berg af kan gaan. Ook ben ik voorzitter van een internationale paintball sportvereniging, en daardoor veel te vinden in Duitsland, Zweden en Schotland.

Gescout door een collega

Sinds derde kwartaal 2020 aan boord bij Decom, en dat bevalt top! Hiervoor heb ik diverse functies en rollen vervult bij BelCompany, Vodafone en VodafoneZiggo. Na een oproepje op LinkedIn dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging kreeg ik al snel een berichtje van een collega bij Decom. Na een aantal kopjes (zwarte) koffie kwamen we tot de conclusie dat we goed bij elkaar passen. Met mijn ervaring zorg ik voor een perfecte balans tussen duurzaam ondernemen en optimaal gebruikersgemak!

Geen vraag te gek

Ik bemoei mij graag overal mee, met klanttevredenheid als hoger doel. Schiet mij daarom gerust aan met je vraag of probleem, grote kans dat ik terug schiet (met een oplossing)!