Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Hallo,

Mijn naam is Nick Gudden.  In de eerste helft van de jaren negentig zag ik voor het eerst het daglicht. Ik woon in Didam. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met voetballen, netflixen, carnavalswagen bouwen en ik kook graag!

Van supermarkt naar telecom

Ik ben inmiddels een ruim aantal jaren aan het werk binnen Decom. Hiervoor heb ik 6 jaar in de supermarkt gewerkt. Nadat ik een vacature had gezien via Facebook heb ik mijn CV geüpload en al snel kreeg ik een belletje van Kuul om op gesprek te komen. In oktober 2015 begon ik aan mijn eerste werkweek bij Decom. Onder leiding van collega’s kreeg ik eerst 2 maanden proef om mezelf te bewijzen of de telecomsector wel voor mij was bestemd. Ik moet eerlijk toegeven dat de eerste 2 maanden zwaar waren, maar na een paar maanden voelde ik me helemaal thuis in de telecom! Na ruim 2 jaar heb ik de stap gezet om het stokje van shopmanager over te nemen. Nog steeds ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!

Koffie en bier leren drinken

Voorheen deed ik er altijd 2 klontjes suiker en melk in, alleen dan vond ik koffie lekker. Nu drink ik mijn koffie gewoon zwart (althans, ik zou het kunnen). Inmiddels heb ik ook bier leren drinken, wel zo handig als groot carnavalsliefhebber!