Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Welkom!

Begin jaren negentig zette ik de eerste stappen richting telecom. Mijn ambitie lag op een heel ander vlak, maar als zo vaak loopt het anders dan je jezelf eerder hebt voorgenomen. Ik zag kansen vanuit het vrijgeven van de telecom markt. Eerst in mobiel en niet veel later in vast. Nu is daar ook ook ICT bij gekomen.

Mensen-mens

Het ondernemen zit in mijn bloed. Het is een continue roller coaster en juist dat vind ik uitdagend. Ik ben een echt mensen-mens. Het persoonlijk contact is voor mij het meest belangrijk. Ik mag dan ook graag allerlei netwerkborrels bijwonen en bij relaties op bezoek gaan.

Zeggen waar het op staat

Voor mensen die mij niet echt kennen, kom ik nogal outgoing over. Ik mag inderdaad graag zeggen waar het op staat. Aan de andere kant typeert mijn omgeving mij als een vent met een goede babbel en met het hart op de goede plek. Zelf zie ik mijzelf gewoon als nuchter.

Druk met hobby’s

Naast mijn bedrijf, steek ik veel tijd in diverse hobby’s en functies. Ik mag graag toeren op de motor, ik ben bestuurslid van de plaatselijke voetbalclub, lid van diverse business clubs en sport meerdere keren per week. Mijn ontspanning vind ik ook in reizen. Waar je mij ook zeer regelmatig kan tegen komen is bij Vitesse. Met een aantal mede-ondernemers hebben we daar een loge. Een combinatie van leuk en nuttig. En dat kan sterk wisselen, maar altijd zeker gezellig!

Wist je dat…

Ons tweede hondje heet Jacky. Drie keer raden hoe dit zo komt 😉