Track & Trace

Track & Trace is een naam voor een functionaliteit. Door middel van onze BCNtracer kunt u uw voertuigen volgen en ritrapportages opvragen. De BCNtracer-functie bestaat uit een standaard pc met een Microsoft webbrowser “Internet Explorer” die via een snelle internetverbinding in verbinding staat met de centrale server. Om vlot te kunnen werken is een snelle internetverbinding wel van belang. Er is verder geen speciale software nodig om de voertuiggegevens uit de centrale database op de kantoor pc(‘s) te presenteren.

Op kantoor kunnen één of meerdere gebruikers met hun pc tegelijkertijd op de centrale database zijn aangesloten en zijn ingelogd. De gebruikers krijgen geautoriseerde toegang tot de centrale database door middel van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord.

 

VANAF €7,95 PM
Plaatsbepaling
Rittenrapportage
Pro

 

Gebruiksmogelijkheden

De Track & Trace Unit is in vrijwel alle branches flexibel inzetbaar, bijvoorbeeld bij autodealers, sleep- en bergingsdiensten, transport- en taxibedrijven of waardetransporten. De Track & Trace Unit is in meerdere varianten verkrijgbaar en kan zo de meest verschillende opgaven betrouwbaar uitvoeren. Hierdoor is de Track & Trace Unit geschikt voor ieder type wagenpark. Dankzij de geringe aanschaf- en bedrijfskosten is de Track & Trace Unit de  ideale oplossing voor zowel kleinere als grotere wagenparken en daarmee een aantrekkelijke flexibele oplossing voor optimalisering van uw wagenparkbeheer.

Bewaking

Actuele voertuigparameters, bijvoorbeeld van deurcontacten, temperatuur, vloeistofniveaus of geofence, kunnen door middel van afzonderlijke sensoren gecontroleerd worden. (Fout)meldingen van gevaarlijke situaties worden door middel van de alarmfunctie direct naar de centrale gestuurd, zodat indien nodig direct maatregelen genomen kunnen worden. De data wordt opgeslagen en kan later zonder problemen worden uitgelezen; het kan eveneens realtime verzonden worden.

Plaatsbepaling

Met de Track & Trace Unit kunt u op ieder gewenst moment de precieze locatie van een voertuig bepalen. Dit gebeurt door middel van GPS; de gegevens worden via een GSM SMS-modem naar de centrale gestuurd of via GPRS direct zichtbaar gemaakt.

Track & Trace