Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Victa Business Intelligence

Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Victa innovatieve business intelligence oplossingen geleverd aan meer dan 1000 bedrijven. Victa geeft klanten zakelijke inzichten door effectief gebruik van data. Als een partner van bedrijven van elke omvang, in alle sectoren en regio’s helpt Victa om informatie te visualiseren en te verkennen om inzicht te genereren en betere beslissingen te nemen.

Victa ondersteunt klanten met een innovatieve portfolio van BI producten en diensten waaronder Power BI. Naast de levering van geschikte software en licenties, passend bij jouw bedrijf, levert Victa ook consultancy, support, opleidingen en projectmanagement op het gebied van Business Intelligence.

Lees meer…

Samenwerking met Victa

Door onze krachten te bundelen met Victa kunnen wij de klant één nog completer pakket bieden. Zo kunnen wij jou als klant van een duidelijk en betrouwbaar dashboard voorzien. Hierdoor krijg je nog betere inzichten van voorraad, kosten, werkzaamheden waar collega’s mee bezig zijn en nog veel meer. Victa heeft zich gespecialiseerd in onder andere Data Management. Hierdoor kunnen we samen met Victa ervoor zorgen dat je data volledig, betrouwbaar en op tijd beschikbaar is voor personen of toepassingen die van die data gebruik moeten maken.

Power BI

Power BI helpt jou om inzichten te halen uit je data. Je kunt verbindingen maken met een ongekend aantal databronnen om zo completen visuele analyses uit te voeren. De standaard product modellen voor Power BI zijn Exact, Topdesk, AFAS, Twinfield en Visma.

Contactgegevens:
Victa Business Intelligence Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam

Tel: +31 (0)85 044 1400
Site: Victa

Contactgegevens:
Victa Business Intelligence Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam

Tel: +31 (0)85 044 1400
Site: Victa

Close contact

Voer uw gegevens in om toegang te krijgen tot de download