Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

DELTA Fiber Netwerk

Samenwerken met DELTA in de Liemers & Achterhoek

Door onze samenwerking met DELTA zijn we nog beter in staat onze klanten van dienst te zijn. Naast onze strategische samenwerking met KPN is DELTA Fiber Netwerk prima aanvulling op ons portfolio. Samen met deze partner maken we zakelijk glasvezelinternet beschikbaar voor álle ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen in Didam, Duiven, Westervoort, Gaanderen en Doetinchem. Bij minimaal 30% op de geselecteerde bedrijventerreinen gaat de aanleg van glasvezel van start!

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Benieuwd welke bedrijventerreinen in aanmerking komen? Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact.

Over DELTA Fiber netwerk

DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Zij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot het razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Hun doel? Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.