Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

DELTA Netwerk

Samenwerken met DELTA in de Liemers & Achterhoek

Door onze samenwerking met DELTA zijn we nog beter in staat onze klanten van dienst te zijn. Naast onze strategische samenwerking met KPN is DELTA Netwerk prima aanvulling op ons portfolio. Samen met deze partner maken we zakelijk glasvezelinternet beschikbaar voor álle ondernemers en bewoners op bedrijventerreinen in de regio. Bij minimaal 25% aanvraag op de geselecteerde bedrijventerreinen gaat de aanleg van glasvezel van start!

Lopende bedrijventerreinen en planning

Eerder hadden we al een GO op bedrijventerreinen in Zevenaar, Didam, Duiven, Westervoort en Doetinchem. En de volgende vraagbundeling staat alweer op de planning. Namelijk bedrijventerrein Verheulsweide in Doetinchem! De campagne start 6 maart, sluit je voor 27 april 2023 een abonnement bij ons af dan betaal je geen vastrechtvergoeding t.w.v. €1570,25. Houdt onze website in de gaten voor updates over de deelnemende postcodes! Benieuwd of jouw bedrijf in aanmerking komt en wat de mogelijkheden zijn? Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact.

Glasvezelaanbod voor bewoners

Ook de bewoners van de deelnemende bedrijventerrein kunnen zich aanmelden voor supersnel glasvezelinternet! Want voor hetzelfde geld dat je nu voor je huidige verbinding betaalt, krijg je straks je eigen aansluiting die je met niemand hoeft te delen. Hierdoor is je internet altijd even stabiel en snel. Aanmeldingen gaan via onze winkel. Kijk voor onze openingstijden hier.

Over DELTA Netwerk

DELTA Netwerk is onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Zij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot het razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al ruim één miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA. En daar komen iedere maand nog zo’n 25.000 adressen bij. Hun doel? Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.