Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

DELTA Netwerk

Door onze samenwerking met DELTA Netwerk zijn we nog beter in staat onze klanten van dienst te zijn. Naast onze strategische samenwerking met KPN is DELTA Netwerk prima aanvulling op ons portfolio. Samen met deze partner maken we zakelijk glasvezelinternet beschikbaar voor álle ondernemers en bewoners op bedrijventerreinen in de regio. Bij minimaal 25% aanvraag op de geselecteerde bedrijventerreinen gaat de aanleg van glasvezel van start!

Lopende bedrijventerreinen en planning

Utrecht
Momenteel zijn we bezig met de vraagbundeling in Utrecht, om glasvezel aan te leggen op de bedrijventerreinen Nieuwe Overvecht, Demkade, Lage Weide, Cartesiusweg, De Wetering Noord/Zuid, Ouderijn, Papendorp-Nieuwerijn. De campagne loopt tot 15 juli 2023. Sluiten ondernemers en bewoners voor 15 juli een glasvezelverbinding bij ons af, dan bespaar je de vastrechtvergoeding over de gehele looptijd.

Duiven
Er is een GO op de bedrijventerreinen Seingraaf, Innofase, Centerpoort Nieuwgraaf, Centerpoort Noord, Centerpoort Zuid en Graafstaete. Meer dan 25% van de bewoners/ondernemers hebben ‘ja’ gezegd wat betekent dat de voorbereidingen voor de aanleg van het glasgezelnetwerk zijn gestart. Alle bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen ontvangen binnenkort een brief met meer informatie. Heb jij je nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds! De aansluiting is gratis en niet verplicht, wel bespaar je hiermee de aansluitkosten als je besluit alsnog over te stappen op glasvezel nog voordat er gegraven wordt in het gebied. Stuur een e-mail naar info@decom.nl

Doetinchem
Er is een GO op het bedrijventerrein Verheulsweide in Doetinchem. Meer dan 25% van de bewoners/ondernemers hebben ‘ja’ gezegd wat betekent dat de voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein zijn gestart. Alle bewoners en ondernemers van bedrijventerrein Verheulsweide in Doetinchem ontvangen binnenkort een brief met meer informatie. Heb jij je nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds! De aansluiting is gratis en niet verplicht, wel bespaar je hiermee de aansluitkosten als je besluit alsnog over te stappen op glasvezel nog voordat er gegraven wordt in het gebied. Stuur een e-mail naar info@decom.nl

Montferland- en Oude IJsselstreek
Momenteel zijn we samen met DELTA Netwerk een campagne gestart om glasvezel aan te leggen in de gemeenten Oude IJsselstreek en Montferland. De campagne loopt tot 27 oktober 2023. Sluiten ondernemers en bewoners voor 27 oktober een glasvezelverbinding bij ons af, dan bespaar je de vastrechtvergoeding over de gehele looptijd.

Eerder hadden we al een GO op bedrijventerreinen in:

Didam
De campagne op bedrijventerrein De Fluun in Didam liep tot 19 november 2021. Ingeschreven voor deze datum, dan betaal je geen vastrechtvergoeding. Alsnog overstappen op glasvezel? Dat kan nog steeds! Stuur een e-mail naar info@decom.nl. Aannemer BAM Telecom is gestart met bedrijfsaansluitingen. Naar verwachting zijn de bedrijventerreinen in het vierde kwartaal van 2023 aangesloten op het glasvezelnetwerk.

De campagne op bedrijventerrein Kollenburg in Didam liep tot 5 november 2022. Ingeschreven voor deze datum, dan betaal je geen vastrechtvergoeding. Alsnog overstappen op glasvezel? Dat kan nog steeds! Stuur een e-mail naar info@decom.nl. Naar verwachting worden de graafwerkzaamheden na de zomer van 2023 afgerond. Daarna wordt gestart met de bedrijfsaansluitingen.

Doetinchem
De campagne op bedrijventerrein Wijnbergen, De Huet, Keppelseweg in Doetinchem liep tot 19 november 2021. Ingeschreven voor deze datum, dan betaal je geen vastrechtvergoeding. Alsnog overstappen op glasvezel? Dat kan nog steeds! Stuur een e-mail naar info@decom.nl. Aannemer BAM Telecom is gestart met bedrijfsaansluitingen. Naar verwachting zijn de bedrijventerreinen in het vierde kwartaal van 2023 aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Duiven
De campagne op bedrijventerreinen De Nieuweling, ’t Holland in Duiven liep tot 19 november 2022. Ingeschreven voor deze datum, dan betaal je geen vastrechtvergoeding. Alsnog overstappen op glasvezel? Dat kan nog steeds! Stuur een e-mail naar info@decom.nl. Aannemer BAM Telecom is gestart met bedrijfsaansluitingen. Naar verwachting zijn de bedrijventerreinen in het vierde kwartaal van 2023 aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Velp
De bedrijventerreinen De Beemd en Koens krijgen supersnel glasvezel. De graafwerkzaamheden vinden plaats vanaf januari 2023. Naar verwachting zijn alle bedrijfsaansluitingen halverwege 2023 gereed. Nog geen abonnement, stuur een e-mail naar info@decom.nl.

Wehl
De campagne op bedrijventerrein A18 in Wehl liep tot 19 november 2021. Ingeschreven voor deze datum, dan betaal je geen vastrechtvergoeding. Alsnog overstappen op glasvezel? Dat kan nog steeds! Stuur een e-mail naar info@decom.nl. Graafwerkzaamheden zijn gestart.

Westervoort
De campagne op bedrijventerrein Het Ambacht in Westervoort liep tot 19 november 2021. Ingeschreven voor deze datum, dan betaal je geen vastrechtvergoeding. Alsnog overstappen op glasvezel? Dat kan nog steeds! Stuur een e-mail naar info@decom.nl. Aannemer BAM Telecom is gestart met bedrijfsaansluitingen. Naar verwachting zijn de bedrijventerreinen in het vierde kwartaal van 2023 aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Zevenaar
De campagne op bedrijventerrein 7Poort, Hengelder, Tatelaar, Technopark Mercurion, Zuidspoor in Zevenaar liep tot 5 november 2022. Ingeschreven voor deze datum, dan betaal je geen vastrechtvergoeding. Alsnog overstappen op glasvezel? Dat kan nog steeds! Stuur een e-mail naar info@decom.nl. Naar verwachting worden de graafwerkzaamheden na de zomer van 2023 afgerond. Daarna wordt gestart met de bedrijfsaansluitingen.

Glasvezelaanbod voor bewoners

Ook de bewoners van de deelnemende bedrijventerrein kunnen zich aanmelden voor supersnel glasvezelinternet! Want voor hetzelfde geld dat je nu voor je huidige verbinding betaalt, krijg je straks je eigen aansluiting die je met niemand hoeft te delen. Hierdoor is je internet altijd even stabiel en snel. Aanmeldingen gaan via onze winkel. Kijk voor onze openingstijden hier.

Over DELTA Netwerk

DELTA Netwerk is onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Zij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot het razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al ruim één miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA. En daar komen iedere maand nog zo’n 25.000 adressen bij. Hun doel? Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.