Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Wie is Bright Access?

Bright Access is de snelst groeiende leverancier van zakelijk glasvezel en heeft als doelstelling de grootste van Nederland te worden. Die ambitie blijkt uit het feit dat inmiddels meer dan 160 bedrijventerreinen beschikken over het snelle premium glasvezel van Bright Access. Bright Access doet niet aan vraagbundeling, maar legt gegarandeerd aan. Ieder bedrijf dat moet kunnen vertrouwen op goede connectiviteit tegen een scherpe prijs doet er goed aan voor een verbinding van Bright Access te kiezen.

Onze samenwerking

De samenwerking tussen Bright Access en Decom belooft mogelijkheden voor de digitale wereld waarbij snelheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid hand in hand gaan. Dankzij onze gecombineerde kennis en focus op vernieuwing zijn we goed voorbereid om een langdurige invloed uit te oefenen.

Will da Graça, Bright Access: “Bij Bright Access leveren we hoogwaardige glasvezelverbindingen aan MKB-ondernemers. Decom is voor ons daarin een transparante en fijne partner. Decom vult onze diensten perfect aan. Ze begrijpen eerst het bedrijfsproces voordat ze advies geven over ICT en telecom, wat naadloos aansluit bij ons principe om altijd met oprechte interesse in het belang van de klant te werken. We waarderen hun vermogen om oplossingen op maat te bieden, zonder flauwekul.”

Contactgegevens

Bright Access
Capitool 10
7521 PL Enschede

Tel: (088) – 045 0 945
verkoop@brightacces.nl

Site: Bright Access