Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Ook midden in de nacht zijn we je van dienst!

GESCHREVEN DOOR: Sjoerd Peters OP 04-02-2021

Onze relatie Solar Nederland i.s.m. Solar Group vroeg mij of we in het magazijn te Alkmaar het nieuwe Warehouse Management systeem konden installeren, de mobiele werkstations opleveren en printers testen. O ja, graag zaterdagnacht. ‘Geen probleem, doen we gewoon!’, was direct mijn reactie.

Team samenstellen

Na afstemming met mijn contactpersonen in Zweden en Denemarken, stelde ik een beknopt Plan van Aanpak op. De goedkeuring en opdracht volgde vrijwel direct. Nu was het zaak collega’s te vinden die tijdens een zaterdagnacht aan de slag wilden.

Het vinden van mensen was geen probleem, want bij Decom is het altijd mouwen opstropen en gaan! Al snel had ik een team van vijf man beschikbaar waaronder Michael en Niek van ons zusterbedrijf BCN.

Leuk en nuttig

Met dit team afgereisd naar Alkmaar om van zaterdag op zondag de werkzaamheden uit te voeren. Uiteraard een trip inclusief een hotelovernachting. Helaas was het minder gezellig door alle corona beperkingen, maar al met al was een typisch gevalletje van leuk en nuttig.

Het geheel is snel en naar grote tevredenheid opgeleverd. Midden in de nacht zochten we ons tijdelijke mandje op en in de ochtend retour naar huis.

Ook hulp nodig?

Heb je ook per direct een installatieklus en heb je technische handjes nodig, bijvoorbeeld voor het aanleggen van bekabeling, een patchkast of wat dan ook. Bij Decom weten we altijd een oplossing te bieden. Laat maar weten, mijn collega’s en ik staan je graag te woord.

 


Delen op social media