Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Nieuwe kosten simkaart

GESCHREVEN DOOR: Rick Visser OP 05-05-2023

Vanaf 1 juni 2023 brengt KPN kosten in rekening voor het aanvragen van een nieuw nummer of voor het vervangen van een simkaart (simwissel). Hoewel dit voor sommige klanten vervelend kan zijn, willen we je op de hoogte brengen van de details.

Kosten

Het is belangrijk om op te merken dat deze kosten alleen van toepassing zijn op nieuwe simkaarten of bij een simwissel. Als je momenteel een simkaart hebt en deze wilt blijven gebruiken, dan verandert er niets en worden er geen extra kosten in rekening gebracht. De kosten voor een reguliere simkaart bedragen €10,- en voor een E-Sim is dit €5,-. Het is relevant om te vermelden dat er geen kosten in rekening worden gebracht bij een portering (nummerbehoud). Als je dus je huidige nummer wilt behouden en overstapt naar KPN, dan betaal je geen extra kosten.

Inzicht

Het is mogelijk om de kosten en het verbruik per nummer in te zien via jouw KPN portaal. Om dit te doen, ga je naar het klant dashboard op Onebase en klik je op “Verbruik”. Vervolgens selecteer je “Mobiel verbruik”. Hier kun je per periode de kosten en het verbruik per telefoonnummer opvragen en exporteren naar Excel.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.


Delen op social media