Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Mijn digitale zaak

GESCHREVEN DOOR: Fabian Althoff OP 23-08-2023

Hoe digitaal is jouw onderneming, en ben je goed op weg? Vragen die menig ondernemer zich tegenwoordig stelt. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) denkt graag met je mee en doet dit in de vorm van een subsidie genaamd “Mijn digitale zaak – Sm@rt Together”.

Databeveiliging en cybersecurity

Denkend aan de thema’s databeveiliging en cybersecurity lijkt dit altijd ver weg te staan, maar niets is minder waar. Is jouw bedrijf veilig voor hacks en datalekken? Het implementeren van beveiligingsmaatregelen kan soms een kostbare aangelegenheid zijn. Dankzij de subsidies van het RVO kan jouw onderneming de wind in de zeilen krijgen, en kan je begeleid worden door experts uit jouw regio. Denkend aan de thema’s

Werken op verschillende locaties

Is werken op verschillende locaties nog steeds lastig door de beperkingen in jouw IT omgeving? Of heb je eigenlijk geen back-up plan voor als het dan toch een keer mis gaat? Laat jezelf adviseren over de mogelijkheden, en maak aanpassingen in jouw IT systeem om deze beperkingen of risico’s af te vangen. Werken waar je wilt. Veilig en zonder gedoe.

Vragen

Er zijn veel mogelijkheden om jouw onderneming verder te digitaliseren, dus zorg ervoor dat je deze subsidie niet links laat liggen. Hoeveel subsidie kan je krijgen en wanneer moet deze aangevraagd worden? Hieronder de antwoorden op deze vragen:

  • De hoogte van de subsidie is 50% van het offertebedrag met een maximum van 2000 euro.
  • De aanvraag kan ingediend worden van 4 september tot 11 september, de offerte dient bijgevoegd te worden.
  • In de  offerte moet voorkomen dat de werkzaamheden afgerond moeten zijn voor 1 november.

Wil je meer informatie over dit subsidieprogramma van het RVO? Bekijk dan de website van Sm@rt Together. Of neem contact met ons op!


Delen op social media