Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Maximale bereikbaarheid met "Vast op Mobiel"

GESCHREVEN DOOR: Fabian Althoff OP 26-06-2024

Grote bedrijven, kleine bedrijven of zzp’ers willen een vast telefoonnummer hebben om verschillende redenen: professionaliteit of om aan wettelijke eisen te voldoen. Met KPN EEN MKB ‘Vast op mobiel’ kun je een vast nummer koppelen aan een mobiel abonnement, zonder dat een vast telefonie-abonnement nodig is.

Onderdeel van de telefooncentrale

Met Vast op Mobiel wordt je mobiele telefoon een volledig onderdeel van je bedrijfscommunicatie. Wat houdt dat precies in? Dat betekent dat je op je mobiele telefoon dezelfde functionaliteiten hebt als een vaste telefoon binnen een professionele telefooncentrale. Je kunt bijvoorbeeld gesprekken doorschakelen, groepsgesprekken voeren en inkomende gesprekken beheren alsof je op kantoor bent.

Mobiel én vast nummer op één apparaat

De mogelijkheid om zowel een vast als mobiel nummer te gebruiken op één apparaat is een van de grootste voordelen van Vast op Mobiel. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit en bereikbaarheid. Je hebt geen aparte vaste telefoonlijn meer nodig en kunt beide nummers eenvoudig beheren vanaf je mobiele telefoon. Ook kun je met deze dienst je vaste nummer gebruiken voor zowel inkomende als uitgaande gesprekken op je mobiele telefoon. Dit betekent dat je altijd bereikbaar bent op je professionele vaste nummer, waar je ook bent. Dit is vooral handig als je veel onderweg bent of vanaf verschillende locaties werkt, maar toch een consistent professioneel imago wilt behouden.

Gesprekken doorverbinden naar collega’s

Met Vast op Mobiel kun je eenvoudig gesprekken doorverbinden naar collega’s, ongeacht waar je bent (op kantoor, thuis of onderweg). Dit is ideaal voor bedrijven waarvan medewerkers regelmatig onderweg zijn of vanuit verschillende locaties werken. Klanten merken geen verschil en ervaren een naadloze professionele service.

Eenvoudig beheer via één app

Het beheer van je vaste nummer en alle bijbehorende functies is eenvoudig via een app die beschikbaar is voor gebruikers van Vast op Mobiel. Deze app biedt een overzichtelijke interface, beheer voor gesprekken en optimaliseert de bereikbaarheid van je bedrijf. Hierdoor kun je gemakkelijk instellingen aanpassen en heb je alles in één app. Het mooiste van alles is dat de app gratis is!

Conclusie

Vast op Mobiel biedt een moderne oplossing voor bedrijven en zzp’ers die een vast nummer willen zonder de beperkingen van een traditionele vaste lijn. De combinatie van de voordelen van vast en mobiel zorgt voor flexibele en professionele communicatiemogelijkheden die je bedrijf helpen groeien en je klanten een betere service bieden. Met deze dienst blijf je altijd bereikbaar, ongeacht je locatie.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Bron afbeelding: KPN


Delen op social media