Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

F-Secure beveiliging

19-05-2020

In samenwerking met KPN bieden we ondernemend Nederland een aantal zeer aantrekkelijke acties zoals tijdelijk gratis F-Secure licenties voor virus en malware beveiliging op bijna al je apparatuur.

F-Secure in het kort

Binnen het portfolio van F-Secure zitten allerlei oplossingen voor bedrijven. De actie geldt voor licenties ten behoeve van computer, laptop en smartphone beveiliging. Even voor de duidelijkheid, het is geen MDM maar is een toevoeging erop. Decom is partner van F-Secure en zal je bij de keuze en implementatie bijstaan met raad en daad.

Functies F-Scure

Alle KPN acties op een rij

Nederland werkt massaal op afstand; thuis of op de eigen bedrijfslocatie. KPN doet er alles aan om jouw bedrijf verbonden te laten zijn en te blijven. Om het contact met klanten en collega’s te kunnen blijven houden, biedt KPN EEN MKB oplossingen zodat de mkb-ers ook op afstand in business blijven. Klanten hoeven namelijk niet bij elkaar te zijn om samen te werken. Op enkele diensten van KPN EEN MKB biedt KPN nu tijdelijk extra actiekortingen. De voorwaarden zijn: bestellen voor 1 juli en korting geldt t/m 30 september 2020.

Overzicht acties

Voor bestellingen van 1 mei t/m 30 september bieden we namens KPN de volgende acties:

 • Gratis F-Secure licenties (Computer protection en Mobile protection)
 • Gratis Internet Speedupgrade (alleen xDSL en FTTH, indien beschikbaar): bijvoorbeeld 100 Mbit/s voor de prijs van 50 Mbit/s, etc.
 • Gratis extra VoIP licenties (geldt voor Kantoor licentie en VaMo licentie)
 • Gratis Mobiel Onbeperkt bellen (Mobiel Onbeperkt 2019 – min/sms)
 • Gratis Remote Access VPN

KPN biedt deze extra actiekortingen om ondernemend Nederland extra van dienst te zijn in de periode waarin door veel ondernemers meer gebruik wordt gemaakt van Internet en Telefonie, én beveiliging van apparaten waarop de ondernemers internetten en bellen nog belangrijker wordt.

Voorwaarden acties

 • De acties gelden voor zowel nieuwe als bestaande KPN klanten
 • De actiekorting krijg je door te bestellen in de periode vanaf 1 mei t/m 30 september 2020
 • De korting wordt automatisch op de factuur geplaatst van activatie datum t/m 30 september 2020
 • Vanaf 1 oktober vervalt de korting en worden kosten voor de betreffende dienst in rekening gebracht.
 • Speedupgrade bij bestaande klanten: upgrade kan alleen binnen dezelfde techniek (xDSL of binnen FTTH) en alleen indien technisch beschikbaar.
 • Onbeperkt Mobiel bellen: geldt voor bestelling (nieuw of upgrade) van Mobiel Onbeperkt 2019 – min/sms

Maak nu gebruik van de acties

Als je vóór 1 juli a.s. een bestelling doet, maak je automatisch gebruik van de actie. We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt of toelichting wilt. Mijn collega’s en ik helpen je graag met informatie en maken van de juiste keuze. Heb je technische vragen over F-Secure, dan is mijn collega Robert de aangewezen persoon!

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!


Delen op social media