Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Bellen via het internet!

GESCHREVEN DOOR: Alex Meijrink OP 24-04-2024

In een tijdperk waarin efficiënte communicatie cruciaal is voor het succes van elk bedrijf, zijn technologische ontwikkelingen zoals VoIP, Cloud-gebaseerde communicatie en hosted telefonie steeds belangrijker geworden in de zakelijke wereld. Laten we eens graven in deze innovaties en begrijpen hoe ze bedrijven transformeren.

Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice over IP, oftewel bellen via internet. In plaats van traditionele telefoonlijnen zoals analoog of ISDN, gaat het gesprek via internet. Anders dan bij digitaal bellen via diensten zoals Microsoft Teams, maakt VoIP wél gebruik van het telefoonnetwerk. Dit resulteert in heldere gesprekskwaliteit en diverse communicatiemogelijkheden.

Wat kan je met VoIP?

VoIP biedt enorme flexibiliteit voor zakelijke telefonie. Pas moeiteloos je telefoonnummers, het aantal gebruikers en digitale telefooncentrale-opties aan. Met de digitale telefooncentrale kun je je telefonie volledig aanpassen aan de behoeften van je bedrijf. Stel eenvoudig door- en nachtschakelingen in, implementeer complete receptiemodules en geniet van wachtmuziek met KPN EEN MKB, dit alles met een kristalheldere verbinding.

Voor 1 VoIP gesprek gebruik je zo’n 0,12 Mbit/s, dit geldt voor zowel de upload- als de downloadsnelheid. Ben je benieuwd hoeveel gelijktijdige gesprekken je kunt voeren? Doe de speedtest om de door jou te behalen internetsnelheid in te zien. En omdat het bellen over het internet gaat heb je ook geen fysieke telefoonlijn nodig. Zo ben je flexibel om hier overal  gebruik van te maken.

Hosted telefonie

Hosted telefonie is een specifieke implementatie van VoIP waarbij de telefooncentrale en bijbehorende apparatuur worden gehost door een externe serviceprovider. Dit kunnen wij voor je doen. Hierdoor bieden we bedrijven eenvoudig beheer en onderhoud van hun telefoniesystemen, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van schaalbaarheid en flexibiliteit. Door te kiezen voor hosted telefonie kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl ze vertrouwen op de expertise van externe providers om hun communicatie-infrastructuur te beheren en te onderhouden.

De voordelen van Hosted Telefonie samengevat:

Sharon VoIP

  • Flexibel en schaalbaar
  • Betalen voor wat je nodig hebt
  • Direct besparen op verbruik
  • Geen hoge eenmalige investering
  • Vast bedrag per maand per gebruiker
  • Makkelijk functies aanpassen
  • Altijd up-to-date
  • Eenvoudig integreren binnen je ICT omgeving

Conclusie

Dus heb jij nou interesse in of Hosted telefonie? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je maar al te graag!


Delen op social media