Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Word een Webex-pert!

GESCHREVEN DOOR: Rick Visser OP 11-01-2022

Het nieuwe normaal is tegenwoordig niks nieuws meer, we zijn er allemaal al volop aan gewend. De ene helft van je collega’s werkt thuis en de andere helft op kantoor. Maak daarom kennis met KPN EEN MKB Webex! Ideaal, want alle medewerkers zijn overal en optimaal inzetbaar. Waar dan ook: op kantoor, thuis en onderweg. Met deze nieuwe dienst is afstand of gebrek aan faciliteiten van de medewerkers geen issue meer. Lees in dit artikel waarom KPN EEN MKB Webex juist zo interessant is voor jouw onderneming.  

Webex is een totaaloplossing voor de communicatie tussen werkgever en medewerker, maar ook tussen klanten en jouw bedrijf. Webex is te downloaden voor laptops & computers, maar is ook beschikbaar als app voor smartphones.

Waarom past Webex bij jou?

  • Chatten, vergaderen en presenteren via één app
  • De app is te gebruiken op elk device waarop die geïnstalleerd is
  • Je scherm en bestanden delen binnen via de app 

Bij een KPN EEN Vaste Telefonie omgeving of Vast-Mobiel integratie (Vamo) zit Webex Basis altijd inbegrepen. Voor meer functionaliteiten kan je deze licentie uitbreiden. Met de verschillende licenties is er voor elke medewerker een passende dienst binnen Webex.

Informatie pakketten webex
Wil je weten hoe het werkt of ben je nieuwsgierig hoe KPN EE
N MKB Webex voor jouw bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn? Schakel dan snel met mij of één van mijn collega’s voor een oriëntatie gesprek in onze experience room.  

KPN EEN MKB Webex


Delen op social media