Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Mobiele Telefonie

Als mobiel bereikbaar zijn volstaat

Zakelijk zie je steeds minder vraag naar losse abonnementen. Men kiest voor een koppeling met de functies van een vaste centrale, zoals te realiseren met de KPN ÉÉN oplossing. Uiteraard levert Decom ook nog gewoon een los abonnement van bijvoorbeeld T-Mobile. Zowel voor spraak als voor data. Welke provider en welk type abonnement het beste past, bepalen we aan de hand van de behoefte.

Over T-Inside Essential

Naast Mobile Only abonnementen, ondersteunen we klanten met T-Inside. Het uitgangspunt bij T-Inside Essential is: Mobile First. T-Inside is een vast-mobiel (VaMo) integratie gebouwd op een combinatie van de mobiele telefonie van T-Mobile en cloud etechnologie van Mitel. De oplossing gebaseerd op het Telepo platform en daarmee onderscheidend aan de VaMo oplossingen van KPN en Vodafone. Die draaien op het systeem van Broadsoft.

Mobile First

Vanuit het Mobile First-principe heb je geen vast toestel of applicatie nodig. Je belt met één nummer vanaf verschillende apparaten. Als je mobiel wordt gebeld kun je opnemen met een vast toestel, met je laptop of tablet.

Alles over T-Inside lees je hier.