Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Mobiele Telefonie

Als mobiel bereikbaar zijn volstaat

Zakelijk zie je steeds minder vraag naar losse mobiele abonnementen. Klanten kiezen voor een koppeling met de functies van een vaste centrale, zoals te realiseren met de KPN ÉÉN oplossing. Al dan niet in combinatie met de ICT omgeving, zoals een koppeling met Microsoft Teams.

Er zijn natuurlijk ook situaties te bedenken waar een integratie niet nodig of gewenst is en een los mobiel abonnement de oplossing is. Uiteraard voorzien we daar ook in.

Private label

Decom levert naast KPN ÉÉN ook mobiele abonnementen op het roze TM en rode VF netwerk. Dit doen we onder eigen naam. Het voordeel daarvan is dat je voor alles maar 1 aanspreekpunt hebt en naar wens alles op 1 factuur. Bijkomend voordeel is dat je keuze hebt uit alle netwerken. Het kan tenslotte zo zijn dat bij jou in de buurt een bepaald netwerk beter functioneert. Een dekkingsmeting brengt dat direct aan het licht.

Eigen logo

De simkaarten kunnen we voorzien van je eigen logo. Net zoals bijvoorbeeld beschermhoesjes. Veel klanten gebruiken dit als onderdeel van het welkomstpakket voor nieuwe medewerkers.

Interesse?

Heb je nu T-Mobile of Vodafone in gebruik en wil je weten of overstappen mogelijk is? Roland en zijn collega’s adviseren je graag en zoeken het voor je uit!