Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Infra & Connectiviteit

Overal de beste verbinding

Onder infrastructuur verstaan we het lokale netwerk met verbinding tussen de netwerkcomponenten zoals de bekabeling, patchpunten, routers en switches. Met connectiviteit bedoelen wij het ontsluiten van het pand en de werkplek: alle externe (WAN) verbindingen en bijvoorbeeld internet access.

Verbinding en Aansluiting

Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij gebouw- en netwerkrenovatie is er logischerwijs behoefte tot aanleg van de telecom & ICT bekabeling en het aansluiten op het gewenste netwerk. Separaat of gecombineerd. Voor interne UTP bekabeling leggen we minimaal cat5e aan en daar waar hogere snelheden zijn gewenst, installeren we cat6 kabels. In specifieke gevallen zijn afgeschermde UTP kabels (S/ftp) gewenst om invloeden van buitenaf te voorkomen.

Om internet naar je pand te krijgen, heb je een verbinding nodig (de connectiviteit). Over deze verbinding loopt de internetaansluiting (het abonnement).

Decom levert en installeert het, zo ook alle noodzakelijke actieve componenten zoals routers, switches en firewalls.