Trotse sponsor van Het Nije Huis

Decom Business Center is trotse sponsor van ScanCoveryTrial Team 48, welke rijdt voor het goede doel Het Nije Huis.

De ScanCoveryTrial gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Tijdens deze week rijden 114 teams ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius. En dat alles om geld in te zamelen voor het goede doel. De 7e editie is van start gegaan op vrijdag 6 januari en de finish is op zondag 15 januari 2017.

Decom Business Center is sponsor van Team 48. Het team bestaat uit twee enthousiaste ondernemers en zijn misschien wel de jongste deelnemers van de Scanct. Eric van Droffelaar is eigenaar van Van Droffelaar Techniek en Niels Kluitman van Kluitman Rietdekkers. Al jaren stond het rijden van de ScanCoveryTrial op hun lijstje en beide mannen wisten ook al direct dat ze er absoluut een goede doel aan wilden koppelen. Dat is het Nije Huis geworden.

Het Nije Huis begon als een inloophuis voor iedereen die kanker heeft (gehad) én hun naasten, maar is inmiddels uitgegroeid tot een centrum voor (na) zorg en ondersteuning. Alles is erop gericht om verder te helpen na de diagnose kanker en ook om de naasten te steunen. Wie tegen kanker vecht (of heeft gevochten), heeft meer nodig dan medische hulp. Artsen en ziekenhuizen zijn een onmisbaar wapen in de strijd, maar even je zorgen vergeten of hulp bij praktische dagelijkse dingen of antwoorden op alle vragen zijn ook meer dan welkom. De Nije Stichting wil helpen. Met voorlichting, lotgenotencontact of gewoon ontspanning. Voor (ex)patiënt én familie. In een prettige rustgevende omgeving.

Ook doneren? Klik dan hier.

 

Het Nije Huis - Team 48 - ScanCovery Trial
Het Nije Huis – het doel waarvoor Team 48 voor rijdt                            Team 48 – Niels Kluitman en Eric van Droffelaar                              De ScanCoveryTrial organiseert de gehele tourtocht