Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

KPN Digital Dutch goes digital

GESCHREVEN DOOR: Remco Doeve OP 09-04-2020

In tijden waarin het allemaal net even anders is, biedt digitalisering continuïteit. KPN komt daarom een alternatief voor het geannuleerde live-evenement The Digital Dutch. Met deze speciale live-uitzending gaat KPN op 23 april 2020 om 14 uur online.

Belang digitaal verbonden te zijn

In deze ongebruikelijke tijden is het meer dan ooit belangrijk om digitaal met elkaar verbonden te zijn. Daarom komt The Digital Dutch met een speciaal programma: ‘The Digital Dutch goes Digital’. Een ode aan de veerkracht en het oplossend vermogen van zakelijk Nederland. The Digital Dutch goes Digital biedt tijdens een online uitzending een uur aan inspiratie en inzichten die organisaties en bedrijven nú verder helpen. Over digitale communicatie en online samenwerking.

Dit mag je verwachten

Alle sprekers die tijdens het live-evenement van The Digital Dutch op het hoofdpodium zouden staan, geven online acte de presence. Vandaag zijn hun verhalen actueler dan ooit. Zij bieden je handvatten om ook nu te zorgen voor veilige én optimale continuïteit.

Join the network en schrijf je in!

Mis het niet: neem deel aan deze verrassende online versie van The Digital Dutch, op 23 april 2020 van 14.00 tot 15.00 uur. In een speciaal ingerichte Jaarbeurs zonder publiek vindt de uitzending plaats. Op afstand weliswaar, maar nog nooit zo dichtbij. Je kan je via deze site kosteloos inschrijven.


Delen op social media