Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Hey!

Mijn naam is Troy Mom. Bouwjaar 2004, en ben geboren en getogen in het gezellige Didam. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendengroep. Denk aan uitgaan, festivals, bioscoop, terrasje pakken of gewoon gezellig een avondje bij iemand thuis. Iets wat ik sinds kort interessant vind is de financiële wereld van nu.

Studie

De afgelopen periode heb ik mijn studie (junior accountmanager) afgerond op het Graafschap College in Doetinchem. Hier ben ik uiteraard trots op. Ik heb de keus gemaakt om door te studeren en heb mij dan ook ingeschreven op het HBO (Financial Tax and Device) aan de HAN in Arnhem.

Troy & Decom

Met vooruitzicht naar een lange vakantie ben ik opzoek gegaan naar een (bij)baan. Na een tijd gezocht te hebben ben ik op de website van Decom terecht gekomen en heb dan ook gereageerd op de open sollicitatie. Vervolgens heb ik kennis gemaakt en gesproken met Sharon Gorseling. Ik heb tijdens dit gesprek een goed beeld gekregen over Decom en de mensen er om heen gekregen en kreeg er een goed gevoel bij. Na goed overleg hebben we besloten dat ik mee mag draaien in de shop. Super leuk!

Guilty Pleasure

De Bacardi Cola. Vaak genoemd de “Baco”: Wanneer ik er aan begin staat stoppen niet in mijn woordenboek.

Wist-je-dat

Autorijden is voor mij therapie. Ik word er lekker rustig van. Mij kan je wakker maken voor een ouderwets Hollandse pot boerenkool met rookworst van de Hema. Het liefst ook nog met een lekker stuk karbonade erbij.