Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Hallo daar!

Ik ben Taco Sprenger en woonachtig met mijn vriendin in Rozendaal. Erg jong van geest en meer dan klaar voor deze snelle toekomst. Mijn hobby’s zijn spinnen en mountainbiken. Daarnaast mag ik graag klussen en vrienden en bekenden helpen met marketing ideeën.

P & R is iets wat aan mij is toevertrouwd. Uitvoerig luisteren naar jouw wensen en het daarna nog beter uitvoeren dat is mijn kracht. (PS: P & R staat hier voor Praten & Rondlopen)

Van zelfstandig naar zakelijke telecom en meer…

Ik ben sinds 3 april 2023 werkzaam bij Decom. Na een korte ervaring van 5 maanden in dezelfde branche kreeg ik de geweldige kans om bij Decom aan de slag te gaan. Hiervoor ben ik 18 jaar werkzaam geweest in de automotive branche in zowel Sales als Marketing en de laatste 4 jaar zelfstandig. Dakar racen was/is mijn passie altijd daarin geweest. Maar nieuwe kansen nieuwe ronden in deze uiterst snelle wereld en materie. Ik ben er klaar voor…

Een keer afspreken?

Het kopje zegt het al. Zullen we een keer afspreken en wie weet vinden wij samen de oplossing voor uw wensen en onze uitdaging! Ennuh… ik lust graag thee.

Taco