Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Hoi hoi

Ik ben dus Sharon Nas-Meeuwsen, as we speak (2021) 40 jaar jong en woonachtig in Didam samen met mijn man, onze eigenwijze dochter en mijn bonuszoon.

Buiten werktijd spendeer ik mijn tijd voornamelijk aan mijn gezin en sport ik graag. Lekker uiteten gaan, een stedentrip of even shoppen is ook zeker aan mij besteed…

Op mijn fietsie naar het werk

Via via werd ik erop geattendeerd dat er binnen Decom een vacature beschikbaar was als administratief medewerkster zakelijke markt op onze locatie in Didam. Omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan en graag op mijn fietsie naar mijn werk wil leek deze job voor mij een unieke kans. Zodoende mijn sollicitatie en op korte termijn was ik een nieuw gezicht binnen het Decom Team!

Achter de schermen

Sinds 2018 werk ik bij Decom en ben ik omringt door een gezellig jong team. Doordat mijn functie als administratief medewerkster veelal “achter de schermen” plaats vindt, kom je mij niet snel tegen. Uiteraard ben je altijd welkom om binnen te lopen voor een praatje of met vragen onder het genot van een bakkie cappuccino. Uiteraard sta ik telefonisch en per mail van dinsdag t/m vrijdag voor je klaar.

O ja, let wel even op!

Binnen Decom is de naam ‘Sharon‘ goed vertegenwoordigd, we hebben er namelijk twee 😉