Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Hey hallo!

Mijn naam is Rick Visser, ik ben geboren in Zevenaar in het jaar 1997 maar woon mijn hele leven al in Duiven. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten en ben daardoor ook vaak in de sportschool te vinden.

Gezelligheidsmens

Ik hou erg veel van gezelligheid en sla daarom ook nooit een goed feestje af. Ook hou ik er van om op reis te gaan, zo ben ik in 2022 drie maanden naar Bali gereisd om daar te genieten van het lekkere eten, mooie cultuur en het prachtige eiland. Door mijn passie voor auto’s heb ik hiervoor altijd in de autowereld gewerkt, van monteur tot verkoop en taxaties.

Hoe ben ik bij Decom gekomen?

Binnen mijn netwerk hoorde ik dat Decom bezig was met een uitbreiding van het team en opzoek was naar nieuwe collega’s. Ik kende Sharon via een bijeenkomst van Vitesse en heb daarom ook niet geaarzeld om een berichtje te sturen. Niet veel later besloten we samen een kop koffie te drinken om elkaar nog beter te leren kennen en om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Binnen Decom heb ik de functie commercieel medewerker binnendienst met als kijk op de toekomst om door te groeien naar accountmanager.