Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Hallo!

Welkom op mijn Decom profielpagina. Leuk dat je even komt kijken. Ik ben als operationeel directeur betrokken bij Decom. Wat dat zoal betekent lees je op mijn LinkedIn pagina.

Hoezo Decom?

Ik ken Kuul (eigenaar Decom) al vele jaren. In het verleden onderling veel contact gehad en net zoveel keren ben ik gevraagd Decom te komen versterken. In maart 2019 was het uiteindelijk een feit. Er lagen mooie uitdagingen waar ik mijn bijdrage aan kan leveren. Hiernaast mag ik een mooi team met bijzondere mensen begeleiden.

Hobby en vrije tijd

Het is te makkelijk om te zeggen dat mijn werk mij hobby is, maar veel scheelt het niet. Laat ik het anders zeggen: altijd aan het ondernemen. Sporten is (helaas) niet echt mijn ding, maar van op vakantie gaan kan ik geen genoeg van krijgen. Bij voorkeur elke keer naar een ander gebied of land. Naast Decom ben ik betrokken bij een initiatief rondom orgaandonatie. En o ja, ik verken ook alle geheimen rondom drones…

Kennismaken

De meeste koffie vind ik ronduit vies, maar voor een echte espresso en bij voorkeur een ristretto, mag je mij gerust uitnodigen. Trouwens, een glas water is ook prima hoor. Praten we gelijk elkaar bij over alle marktontwikkelingen waar we middenin zitten en nog op ons afkomen.

Meer over mij en mijn ervaring lees je op mijn LinkedIn pagina. Wil je linken, stuur mij dan een kort berichtje met de reden.