Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Mijn naam is Nickey

Ik woon in Babberich en ben geboren in Zevenaar. Mijn hobby is gamen. Ja, dat lees je goed, ik ben een ontzettende game-nerd. Sinds begin 2016 ben ik werkzaam bij Decom. Ik werk op de afdeling Support & Beheer en samen met mijn collega’s op deze afdeling hebben we dagelijks contact met onze klanten.

Groei van Decom

Velen van jullie zullen mij al wel eens gesproken hebben of e-mail contact hebben gehad. Toen ik hier voor de eerste keer binnen kwam, was het nog maar een heel klein team. Inmiddels zijn we een groot aantal collega’s verder. Ik heb de verbouwing in Beek van dichtbij meegemaakt en uiteraard de verhuizing naar Didam. Het is oprecht leuk om deze groei mee te mogen maken.

Wist je dat…

Je in Call of Duty Black Ops 4 na Prestige 10 in de Master Prestige terecht komt?
En dat het prestige-systeem in Call of Duty Modern Warfare is komen te vervallen en hiervoor het Officer Ranks-systeem in ruil is gekomen. Dit betekent dat je niet meer elke keer op level 1 hoeft te beginnen.

#HoeFijnIsDat #Gamenerd