Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Michel profiel 2Hoi!

Mijn naam is Michel, geboren eind jaren 80 en woonachtig in Silvolde. Vanaf mijn 12e trommel ik als lid van de schutterij! Ik vind het fijn om thuis te ontspannen met een serie/film of lekker gamen houd ik ook van. Verder een feestje met een biertje op zijn tijd is altijd goed!

Goed gevoel bij Decom

Via een kameraad ben ik met Decom in contact gekomen en mocht ik langskomen voor een kopje koffie. Ik kreeg meteen een goed gevoel en dat is sinds ik ben begonnen niet veranderd.

Klantencontact

15 jaar lang was ik werkzaam bij diverse Plus supermarkten en daar vond ik het klantencontact altijd het leukst! Ik ben er trots op dat ik bij sommige supermarkten een basis heb neergezet waar nu nog steeds meegewerkt wordt.

Guilty pleasure

Voordat de lockdown begon sprak ik met vrienden thuis af en luisterde we de hele avond naar Nederlandse muziek. Sindsdien ben ik de Nederlandse muziek gaan waarderen en ben ik zelfs voor het eerst naar het Mega Piraten Festijn 2021 geweest in Zelhem!