Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

LesleyHoii!

Mijn naam is Lesley Udink, uit het jaar ’97 en woonachting in het mooie Didam.

Terug van weggeweest

Het afgelopen jaar heb ik mijn 2e studie afgerond, waardoor ik nu voor mijzelf de keuze heb gemaakt om lekker aan het werk te gaan. Sinds begin mei ben ik na twee eerdere stageperiodes weer terug bij Decom, nu als werknemer met de functie van klantadviseur op de particuliere markt. In deze functie help ik klanten met de beste oplossing en dat is nou echt iets wat bij mij past. Met mijn interesse voor de telefonie en ICT weet ik altijd wat er in de markt speelt, dus op elke vraag heb ik wel een passend antwoord.

Gezelligheidsdier

Naast mijn werk ben ik ook echt een gezelligheidsdier. Mijn weekenden staan vaak gevuld met leuke dingen met mijn goede vrienden en uiteraard met mijn geweldige vriendin. Uiteten, een drankje doen of gewoon gezellig een potje gamen, eigenlijk vind ik alles wel leuk. Daarnaast heb ik jaren bij D.V.C’26 gevoetbald.  Echter heb ik vorig jaar besloten om er even mee te stoppen, maar misschien dat ik in de toekomst weer in het shirt van D.V.C’26 te bewonderen ben.

Wist-je-dat

Mij kan je echt altijd wakker maken voor heerlijk eten, vooral voor Sushi of een ritje naar de Mac Donalds!