Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Hallo!

Mijn naam is Jeroen Kingma en ik ben geboren in 1999. Ik ben geboren in ‘s-Hertogenbosch maar woon al sinds dat ik me herinner in Duiven! Ik ben een liefhebber van gezelligheid en daarbij een paar biertjes drinken. Verder heb ik jarenlang bij DVV gevoetbald maar heb dat helaas moeten opgeven vanwege het gebrek aan tijd. Wellicht dat ik ooit weer terugga naar DVV om te voetballen in een vriendenteam!

Werk & studie

Mijn functie bij Decom is medewerker Marketing & Communicatie, ik heb voorheen al een opleiding in deze richting gevolgd alleen i.v.m. corona niet afgerond. Ik zou dit graag weer willen oppakken omdat ik het een leuke opleiding vind alleen deze keer op een andere manier. Namelijk een BBL opleiding dat houdt in 4 dagen werken en 1 dag naar school. Hierdoor leer ik op school de stof en kan ik dit vervolgens meteen in de praktijk toepassen!

Hoe kwam ik bij Decom?

Ik ben bij Decom gekomen door op een site genaamd leerbanenmarkt.nl te gaan zoeken. Ik kwam al snel bij de vacature van Decom en besloot hierop te reageren. Na een paar mailtjes heen en weer werd ik uitgenodigd door Sharon voor een kopje koffie. Na het kennismakingsgesprek was ik erg enthousiast en mag ik bij Decom vanaf 2022 beginnen, goed begin van het nieuwe jaar!

Guilty pleasure & Wist-je-dat…

Mijn guilty pleasure zijn hotwings van de KFC, hier kan je me voor wakker maken! En wist je dat voetbalvereniging DVV staat voor Door Vriendschap Vooruit en niet voor Duivense Voetbal Vereniging?