Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Beste lezer!

Mijn naam is Fabian Althoff. Ik woon in Doesburg samen met mijn vriendin en onze dochter Logan.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met leuke dingen te doen samen met mijn vriendin, familie en vrienden zoals uitstapjes maken. met een groot gedeelte van mijn vriendengroep voetbal ik samen waardoor we elkaar wekelijks al een aantal keer ontmoeten.

Stap van horeca naar zakelijke telecom

Ik ben sinds 2018 werkzaam bij Decom. Hiervoor heb ik altijd in de horeca gewerkt in zowel het binnen- als buitenland. Op een gegeven moment vond ik het tijd om wat anders te gaan doen. Kuul Gorseling ken ik al een tijdje en heb toen een open sollicitatie zijn kant opgestuurd. Vrij snel na de sollicitatie kreeg ik een positieve reactie van Decom en startte op de binnendienst. Ik hield mij daar bezig met enerzijds klantadvies en anderzijds met service verlenen. Sinds 2020 ben ik doorgegroeid naar accountmanager.

Koffie zwart graag!

Veel van onze klanten zullen mij al eens gesproken hebben via de telefoon of contact via de mail. Maar als ik een keer bij jullie langs kom op locatie drink ik mijn koffie het liefste zwart.