Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Hallo!

Ik ben Donovan en mijn bouwpakket is in elkaar gezet in ’89. Ik kom uit Didam, maar voel me overal vrij snel thuis. Ik ben terecht gekomen bij Decom aan de hand van een openstaande vacature. Na een kort gesprekje met Nick in de winkel had ik het volste vertrouwen in de eerlijke en directe manier van communiceren in de winkel. Hierdoor wist ik zeker dat ik voor Decom wilde werken. Korte lijntjes, directe en eerlijke communicatie, daar hou ik van!

Ervaring in klantencontact

Hoewel ik bij aantreden nog weinig ervaring heb in de telecom, heb ik meer dan genoeg ervaring in klantencontact. Na jaren in de supermarkt te hebben gewerkt in verschillende functies, dorpen en steden, durf ik wel te stellen dat ik alles qua klanten heb meegemaakt. Ik denk dan ook dat ik als adviseur telecom mijn draai snel zal vinden.

Tafeltennis & bands

In mijn vrije tijd ben ik de meeste avonden te vinden bij verschillende tafeltennisverenigingen in de regio. Ik train en speel zelf actief, geef training bij de jeugd of senioren en coach hier ook graag. Ik ben groot fan van de meeste punkrock bands, dus als deze in het land zijn ben ik bij een van die concerten te vinden. Een goede film of een goed stuk cabaret ben ik altijd voor in. Als ik dan aan het eind van de week nog vrije tijd over heb hou ik ook nog wel van een beetje gamen.

Hopelijk tot snel in de winkel!