Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Leuk kennis te maken!

Mijn naam is Antoinette en ben samen met mijn man woonachtig in Gaanderen. We hebben twee kleine hondjes Boomer en Sam, waar wij graag mooie wandelingen mee maken in het fraaie bos waar wij bijna naast wonen.

Yoga, meditatie en reiki

In mijn vrije tijd pakken wij graag een terrasje, gaan uit eten met vrienden of gaan samen lekker weekendjes weg. In mijn vrije uurtjes doe ik aan yoga, meditatie en reiki. Hiernaast ben ik ook een aantal uurtjes per week in de sportschool te vinden en ik lees heel graag.

Open sollicitatie

Hiervoor werkte ik als administratief medewerkster in dezelfde branche als Decom. Ik besloot verder te gaan kijken naar een bedrijf in deze branche. Decom leek mij een mooi bedrijf om voor te werken. Via een open sollicitatie ben ik hier terecht gekomen.

Ik werk drie dagen in de week als medewerker Support & Beheer met een leuke groep collega’s. We hebben in de komende tijd vast wel contact of je ziet mijn naam voorbij komen via telefoon of mail… Tot horens!