Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Anne Hi!

Ik ben Anne Derksen, geboren in 2003 en woonachtig in het ó zo gezellige Beek. Ik ben altijd in voor een leuke tijd met vrienden, of dat nu betekent dat we op stap gaan of gewoon ontspannen op een terrasje zitten. In mijn vrije tijd ben ik ook dol op sporten en maak ik graag wandelingen met onze lieve hond.

Mijn functie

Wat betreft mijn werk ben ik bij Decom Klantadviseur. Ik ben bij Decom terecht gekomen doordat ik een vacature voorbij zag komen op Facebook. Ik heb contact opgenomen met Sharon en na een goed gesprek en een dagje meegelopen te hebben ben ik sinds 12 september 2023 werkzaam bij Decom.

Hoe kwam ik bij Decom?

Voordat ik bij Decom ben gaan werken heb ik de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen gedaan op het Graafschap College in Doetinchem. Na 4 jaar in de zorg gewerkt te hebben wilde ik wat anders proberen. Door deze ervaring heb ik veel ervaring in het omgaan van de mensen wat ik ook leuk vind en dat is ook belangrijk bij Decom, daardoor heb ik ervoor gekozen om deze overstap te maken.

Guilty-pleasure…

Je kan me echt wakker maken voor een heerlijke carpaccio, het liefst met extra truffelmayonaise. Het is gewoon een van die gerechten waar ik nooit genoeg van kan krijgen.