Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Strategische samenwerking Decom en ICT-Partners

GESCHREVEN DOOR: Sharon Gorseling OP 07-11-2019

ICT-Partners uit Apeldoorn en telecomspecialist Decom te Beek slaan de handen ineen. De partijen gaan elkaars diensten aanbieden en ondersteunen. Op deze manier bieden beide organisaties hun relaties één aanspreekpunt voor de gehele ICT en telecom-omgeving.
De technische mogelijkheden en de complexiteit rondom Telecom en ICT neemt alleen maar toe. Voor Decom en ICT-Partners daarom een logische stap om intensief te gaan samenwerken en op deze manier klanten optimaal van dienst te zijn.

Fundament voor samenwerking

Pascal Verberkt, directeur ICT-Partners: “De intentie tot samenwerken is vrij spontaan ontstaan. De achtergrond ligt in het feit dat onze beide bedrijven onlangs zich als hoofdsponsor hebben verbonden aan een regionale voetbalclub en wij als eigenaren in hetzelfde dorp wonen”. Kuul Gorseling, directeur Decom vult aan: “Als personen kunnen we goed met elkaar omgaan en vullen elkaar aan. Daarmee was het fundament voor samenwerking snel gelegd.”

Technieken integreren

Telecom en ICT zijn al geruime tijd geen op zichzelf staande domeinen meer. Telecom is meer en meer een specialisme binnen ICT. Verberkt: “Decom en ICT-Partners zien een versnelling aankomen nu dat Microsoft met Teams grote stappen zet binnen het communicatiespectrum. Voor de klant en dus de gebruiker is er nog nauwelijks onderscheid tussen telecom en ICT. Als ICT-Partners moet je ook anticiperen op deze ontwikkelingen. Met een betrouwbare telecom partner geven ook wij onze klanten die mogelijkheden.”

Samenvloeien telecom en ICT

Gorseling: “Binnen telecom is het koppelen van vast met mobiel nu nog een belangrijke ontwikkeling. Parallel daaraan zien wij rondom de werkplek een versnelling in het samenvloeien met de ICT omgeving. Daarop anticiperen we dus.”

Het is volgens beiden voor de gebruiker en beheerder niet altijd meer direct duidelijk wat de mogelijkheden zijn of waardoor zich een probleem voordoet. Zeker in het geval bij gebruik van mobiele apparatuur zoals smartphone, tablet of laptop in combinatie met plaats-onafhankelijk werken. Met de samenwerking ondervangen ICT-Partners en Decom dit voor hun relaties.

Over ICT-Partners

ICT-Partners helpt organisaties met meer dan 100 experts succesvol te zijn met ICT. Wij maken complexe werkplek- en datacenterinfrastructuren eenvoudig, beheersbaar, veilig én toekomstbestendig mede door een optimale integratie van cloudoplossingen. Tevens creëert ICT-Partners duurzame en efficiënte ICT-infrastructuren, die het werken en daarmee het leven van medewerkers leuker en succesvoller maken.


Delen op social media