Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Stop risico cybercrime met Extra Veilig Internet

09-12-2019

Ondernemers werken steeds meer online en het aantal virussen en malware neemt alleen maar verder toe. Dan is veilig internet een absolute must. Reden genoeg om een super veilige internet toegang op je bedrijf te realiseren.

Nieuw: extra veilig internet

Sinds kort kunnen we de KPN xDSL en FTTH Internetverbinding extra beveiligen met ‘Extra Veilig Internet’ speciaal voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Hiermee zit Decom in samenwerking met onze partners KPN en RoutIT weer een stap om bedrijven zorgeloos digitaal veilig te laten werken.

 

Middelgrote bedrijven lopen relatief veel risico

Uit het jaarrapport van het Zweedse bedrijf SecureLink blijkt dat middelgrote bedrijven steeds meer te maken krijgen met bedreigingen (zie cijfers in illustratie). Het aantal incidenten neemt alleen maar toe, terwijl aan de andere kant het besef hieromtrent bij mkb-bedrijven nog veel te laag is. Men onderschat gewoonweg het gevaar.

Roll out 4G back-up

Met deze bedreigingen in het achterhoofd bieden we diensten aan waarmee we onze klanten helpen hun organisatie zo goed mogelijk te beschermen tegen digitale gevaren. Een voorbeeld is de 4G back-up en Extra Veilig Internet. Deze dienstverlening is een verbetering van de bestaande DSL en FTTH internetlijnen. Deze op stapel staande aanpassingen voert KPN stapsgewijs door. Te starten Extra Veilig Internet. De verwachting is dat de 4G back-up eind eerste kwartaal 2020 beschikbaar komt.

Automatische bescherming tegen cybercrime

Met Extra Veilig Internet (EVI) beschermen wij onze klanten automatisch tegen malware, ransomware en virussen door onveilige websites te blokkeren met een DNS- en webfilter gebaseerd op FortiGate apparatuur. Gewoon vanuit het netwerk, dus geen configuratie of installatie bij jou op locatie. EVI werkt voor alle pc’s, laptops, mobiele en IoT devices die de internetverbinding gebruiken.

Wordt een medewerker door bijvoorbeeld een phishing mail naar een niet betrouwbare website gelokt, dan vangt EVI dit af met een speciale pagina.

Direct beschikbaar

De dienst Extra Veilig Internet is direct beschikbaar en aan te zetten in je KPN EEN omgeving. Wil je weten of EVI iets voor jouw organisatie is, of wil je meer weten over de dienst of digitale veiligheid in zijn algemeenheid? Sjoerd Peters geeft je graag een passend advies.

 

Bron foto en illustratie: RoutIT en Securelink

 


Delen op social media