Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Dubbel beveiligd is dubbel zo veilig

GESCHREVEN DOOR: Alex Meijrink OP 15-05-2024

In een tijdperk waarin ons leven steeds meer digitaal wordt, is het waarborgen van onze online veiligheid van het grootste belang. Het activeren van tweestapsverificatie is eenvoudig en wordt door veel online diensten ondersteund.

LEES MEER...
Alex presentatie Digitaal Decom

Bellen via het internet!

GESCHREVEN DOOR: Alex Meijrink OP 24-04-2024

In een tijdperk waarin efficiënte communicatie cruciaal is voor het succes van elk bedrijf, zijn technologische ontwikkelingen zoals VoIP en hosted telefonie steeds belangrijker geworden in de zakelijke wereld.

LEES MEER...
Sharon VoIP

Maak kennis met de nieuwe Galaxy A-serie!

GESCHREVEN DOOR: Anne Derksen OP 10-04-2024

De Samsung Galaxy A55 springt direct in het oog dankzij zijn opvallende designaanpassingen, zoals de platte zijkanten en het gebruik van Gorilla Glass in combinatie met een strake metalen frame.

LEES MEER...
Galaxy A15, A25, A35 en A55

Indexering 1 juli 2024

GESCHREVEN DOOR: Sharon Gorseling OP 25-03-2024

Op basis van de bepaling door de CBS Consumentenprijsindex voeren wij per 01-07-2024 op verschillende productgroepen een correctie door van 3,8%.

LEES MEER...
Indexering

Cisco Webex of Microsoft Teams?

GESCHREVEN DOOR: Jeroen Kingma OP 11-03-2024

Tegenwoordig gebruiken veel mensen platforms zoals Cisco Webex en Microsoft Teams om op afstand te werken en met hun team te communiceren. In deze blog vertellen we je wat nou de verschillen zijn tussen die twee platforms om jou keus net iets makkelijker te maken.

LEES MEER...
1 2 3 21