Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Glasvezel; het internet van de toekomst.

GESCHREVEN DOOR: Jeroen Kingma OP 29-11-2023

Op heel veel plekken in Nederland ligt op dit moment glasvezel. Een overstap lijkt ingewikkeld maar is binnen no-time geregeld. Maar is het dan niet veel duurder? Als je kiest voor dezelfde internetsnelheid als je nu via DSL hebt, dan betaal je niks extra.

LEES MEER...

Nieuwe User Interface voor KPNZakelijk TV

GESCHREVEN DOOR: Lesley Udink OP 15-11-2023

Goed nieuws voor al onze Zakelijke TV klanten! Vanaf 15 november wordt het abonnement geüpgraded naar een nieuwe user-interface voor een betere kijkervaring. Ontdek de nieuwe look en de handige functies!

LEES MEER...
KPN EEN MKB TV

Woensdag Gehacktdag

GESCHREVEN DOOR: Sjoerd Peters OP 24-10-2023

Woensdag 'Gehackt' Dag is een geweldige gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de wereld van digitale beveiliging en bewustzijn te creëren over de risico's en maatregelen die we kunnen nemen.

LEES MEER...

SQL-injectie

GESCHREVEN DOOR: Sjoerd Peters OP 17-10-2023

SQL-injectie is een hack methode waarbij cybercriminelen een code invoeren waardoor ze toegang krijgen tot belangrijke informatie.

LEES MEER...

Distributed Denial of Service-aanvallen.

GESCHREVEN DOOR: Sjoerd Peters OP 03-10-2023

Een DDoS aanval is een aanval gestuurd door cybercriminelen waarbij ze vanuit meerdere kanten grote hoeveelheden gegevens naar één server. De server raakt hierdoor overbelast en kan het normale internetverkeer niet meer aan.

LEES MEER...
Decom 022 verkleind
1 2 3 20