Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

De evolutie van de firewall simpel uitgelegd

GESCHREVEN DOOR: Frank Schonenberg OP 06-09-2021

In deze blog wat meer technisch georiënteerde achtergrondinformatie over verschillende generaties firewalls en wat ze doen.

LEES MEER...

KPN introduceert ultrasnelle verbinding

GESCHREVEN DOOR: Sjoerd Peters OP 06-09-2021

Bij het woord glasvezel denk je al gauw aan supersnel en betrouwbaar internet. Echter, zoals alles in onze branche, je hebt glasvezel en glasvezel.

LEES MEER...

Glasvezel bedrijventerreinen Liemers & Achterhoek

GESCHREVEN DOOR: Sjoerd Peters OP 30-08-2021

Wij vinden het belangrijk dat er een stabiel en betaalbaar glasvezelnetwerk komt voor alle ondernemers op de bedrijventerreinen in de Liemers & in de Achterhoek. Daarom zijn we in samenwerking met Delta Fiber een campagne gestart om glasvezel aan te leggen op de geselecteerde bedrijventerreinen.

LEES MEER...

Praktische tips om je werkplekken goed te beveiligen

GESCHREVEN DOOR: Pieter Wonnink OP 26-07-2021

Uit ervaring weten we dat veel ondernemers wel een (gratis) virusscanner hebben, maar dit biedt onvoldoende bescherming tegen internetcriminelen.

LEES MEER...

Voorkomen of genezen? Tijd voor actie!

GESCHREVEN DOOR: Fabian Althoff OP 21-07-2021

Bedreigingen en geslaagde aanvallen nemen hand over hand toe. Deze ontwikkeling gaat ons aan het hart en daarom bieden we de helpende hand met onze security check...

LEES MEER...
1 2 3 10