Sinds 8 jaar werken wij samen met Decom Business Centre.
Alles op het gebied van telefonie (mobiele- en vaste telefonie) wordt beheerd door Decom Business Centre.
In de loop der jaren heeft ons bedrijf een flinke groei doorgemaakt waardoor onze behoeftes ook sterk zijn veranderd.
Decom was hierin een meedenkede partij en heeft ons goed geadviseerd en ondersteund bij de aanschaf van nieuwe telefonie, abonnementen en begeleid met de overstap van analoge telefoonlijn naar Voip.

Wij zien in Decom een fijne partij die denkt in oplossingen in plaats van problemen en service hoog in het vaandel heeft staan.

– R. Heuvelink, GeoComfort B.V

Wij werken sinds… samen met Decom. De samenwerking kenmerkt zich door het proactief meedenken van Decom  in mogelijkheden en kostenreductie / bewaking. De service is goed, vlot en problemen  worden zo mogelijk direct opgelost.

– A. Hulsegge, Alpha deuren International B.V.

 

 

 

Door Decom telecom hebben wij flink kunnen besparen op de kosten van zowel de vaste als de mobiele telefonie. Daarnaast hebben zij een professioneel team dat goede en snelle service verleent.

– L. Blankestijn, Cervo dienstverlening

 

 

 

 

 

 

SMB Willems heeft een jarenlange relatie met Decom Business Center. Voor onze nieuwe huisvesting hebben zij zowel de vaste als de mobiele telefonie geoptimaliseerd. Tevens zijn al onze bedrijfswagens voorzien van een voertuig volgsysteem. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Decom. Adequaat, servicegerichtheid en efficiëntie zijn een paar kernwoorden die van toepassing zijn op de organisatie van Decom. Ze werken met marktconforme prijzen en dit zorgt voor een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

– P. Willems, SMB Willems