Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Premium wifi

GESCHREVEN DOOR: Sjoerd Peters OP 27-04-2021

Afgelopen maanden zijn voor mij zowel zakelijk als persoonlijk een enorme rollercoaster geweest. Switchen van werkgever, een exploderende telecom en IT markt, en een baby op komst. Een goede voorbereiding is het halve werk, is het gezegde. Dus ik heb zowel al het gevraagde, maar ook al het ongevraagde advies ten harte genomen. Met allemaal jonge papa’s op de werkvloer om je heen moet dat goed komen, toch?

Wel wifi bereik in souterrain

“Het meest belangrijke voor je kroost is het wifi wachtwoord.”, werd er vaak om mij heen gegrapt. En daar stond ik dan in het ziekenhuis te wachten op wat komen zou. Vol verwachting klopte mijn hart: ik stond klaar met mijn wifi wachtwoord! Nog niet voor mijn kersverse zoontje natuurlijk, maar de kraamzorg vond het een paar uur later thuis toch wel prettig want er is geen mobiel bereik in mijn souterrain. En zonder mobiel bereik kon ze dus mijn zoon zijn dossier niet bijwerken op haar tablet.

Goede voorbereiding

Wifi: het is een basisbehoefte geworden. Net zoals stroom of water. Waterdruk is er altijd wel, maar heb jij wel genoeg kranen voor je personeel, of erger nog: wat nou als je kraan lekt? Vervang ‘waterdruk’ voor internet en ‘kraan’ voor Wifi. Heb jij dan gewoon Wifi, matige Wifi, ‘wel oké Wifi, of heb je een lekke Wifi? Of weet je eigenlijk helemaal niet wat je hebt, wiefie of waifai? Terug naar die goede voorbereiding die het halve werk is. Ik weet zeker dat deze stap vaak overgeslagen wordt.

Het kan: zorgeloze wifi

Ik heb mij de afgelopen maanden in ieder geval ruimschoots voor kunnen bereiden op het worden van papa, maar ook op de uitrol van gewoon belachelijk goede wifi: Premium Wifi. Een complete wifi omgeving. Veilig, snel, geen idiote investeringen, goed bereik en bovenal zorgeloos. Geen gedoe of ergernis meer. Kan jij je gewoon goed voorbereiden op je volgende klant, dan is het daarna immers ook het halve werk!

Scheiden privé en zakelijk

Premium wifi Nog een paar jaar en dan komt vast die ene vraag: Pap, wat is het wachtwoord ook alweer? De hoogste tijd om op dat moment ook thuis je zakelijk en privé wifi te gaan scheiden, want you’ll never know. Net zoals een gastennetwerk op de zaak. Veiligheid voor alles is mijn uitgangspunt en ik wil het niet op mijn geweten hebben dat ik een datalek veroorzaak.

Stap ook over!

Laat mijn ervaring jouw ervaring zijn. Ik praat je graag bij over wat Premium Wifi is en wat zoal voor jouw bedrijf de voordelen zijn.


Delen op social media