Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Praktische tips om je werkplekken goed te beveiligen

GESCHREVEN DOOR: Pieter Wonnink OP 26-07-2021

Heb jij echt alles geregeld zodat internetcriminelen geen bedreiging voor je bedrijf vormen? De kans is groot dat dit niet zo is. Uit ervaring weten we namelijk dat veel collega-ondernemers wel wat zaken hebben geregeld zoals (gratis) virusscanner, maar dit biedt onvoldoende bescherming.

Gebruiker zwakste schakel

Komt een medewerker op een malafide site terecht en is zich daarvan niet bewust, dan heb je grote kans dat je bedrijf komt stil te staan. Het kost je veel tijd en geld om weer controle te krijgen over je netwerk en bestanden. Nog los van verlies inkomsten en imagoschade.

Video en whitepaper met nuttige tips

Een upgrade van de cybersecurity is daarom voor de meeste mkb’ers noodzakelijk. Zeker nu cybercriminelen actiever zijn dan ooit. Wil je weten hoe jij de databeveiliging van jouw bedrijf naar het hoogste niveau tilt zonder gedoe en extra werk? Bekijk de video hieronder en download hier de whitepaper ‘In één klap 5 keer veiliger werken’.

Extra informatie en trainingen

Voor iedereen die meer functioneel-technische informatie wil over betreffende diensten van Microsoft, verwijzen we graag naar de volgende twee links, namelijk over Microsoft Defender for Endpoint  en over het volgen van trainingen tot o.a. de rol van Security Administrator.

Tijd voor actie

Naast de zaken technisch regelen zijn bewustwording en acceptatie ook belangrijke succesfactoren bij goed geregelde veiligheid. De ketting is tenslotte zo sterk als de zwakste schakel. Mijn collega’s helpen je graag op weg!

Een upgrade van de cybersecurity is daarom voor de meeste mkb’ers noodzakelijk. Zeker nu cybercriminelen actiever zijn dan ooit. Wil je weten hoe jij de databeveiliging van jouw bedrijf naar het hoogste niveau tilt zonder gedoe en extra werk? Bekijk de video hieronder en download hier de whitepaper ‘In één klap 5 keer veiliger werken’. Naast de zaken technisch regelen zijn bewustwording en acceptatie ook belangrijke succesfactoren.


Delen op social media