TOTALE CONTROLE EN BREED INZICHT MET HET MULTI NETWERK SIM M2M CONTROL CENTER

 

Met het multi netwerk sim M2M Control center blijft u up to date over de status en het verbruik van uw aansluitingen. Daarnaast ontvangt u analytische gegevens over alle systemen en de prestaties hiervan. Het online beheertool is daarnaast 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.

U kunt het online beheertool ook zo instellen dat u notificaties ontvangt wanneer vooraf ingestelde waarden (van bijvoorbeeld dataverbruik) worden overschreden. Zo voorkomt u ongewenste kosten of dat een verbinding geblokkeerd wordt.

U HEEFT ZELF HET VOLLEDIGE BEHEER... UITERAARD MET DE BEHULP VAN DE SPECIALISTEN VAN DECOM BUSINESS CENTER.

MULTI NETWERK SIM // ÉÉN SIMKAART VOOR ALLE NETWERKEN

De verbinding tussen machines of apparaten op afstand noemen we machine-to-machine communicatie, ook wel M2M genoemd. Een van de grootste risico's van dit soort verbindingen is het wegvallen van het gehele netwerk. Decom heeft nu de perfecte oplossing hiervoor: de Multi Netwerk Sim!

Met een multi netwerk sim heeft u maar één simkaart nodig om gebruik te maken van alle netwerken. Het slimme mobiele abonnement kiest zelf het best presterende netwerk op dat moment en schakelt zelf naar de beste keuze. Zo loopt u niet het risico dat de verbinding wegvalt tijdens een belangrijk gesprek. 

Voordelen

Alleen u en de mensen die u vertrouwt hebben toegang tot het unieke en gratis IP adres van uw multi netwerk sim. Dankzij een beveiligde VPN-verbinding voorkomt u ook dat u onnodig data verbruikt voor het afhandelen van onrechtmatige inlogpogingen.

Wilt u meer weten over de Multi Netwerk Sim of het M2M Control Center? Onze specialisten kunnen u perfect uitleggen welke voordelen u heeft bij het overstappen naar de nieuwe diensten. Ook voor vragen over uw huidige verbinding kunt u bij ons terecht! Via de contactpagina kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.

DECOM BUSINESS CENTER WINKEL

Spoorstraat 18
6942 EA Didam
Telefoon: 0316-295696
Email: info@decom.nl

 

DECOM BUSINESS CENTER BEEK

Holtpasweg 1
7037CP Beek
Telefoon: 0316-282557
Email: zakelijk@decom.nl

 

DECOM BUSINESS CENTER ARNHEM

Papenkamp 4
6836BD Arnhem
Telefoon: 026-3033309
Email: zakelijk@decom.nl