Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

OutSmart

Samenwerken met OutSmart

OutSmart is de naam achter de WerkbonApp. Bij Decom werken we zelf met de WerkbonApp. De achtergrond van deze keuze was simpel en voor velen herkenbaar: de papieren werkbonnen werken half ingevuld, waren niet leesbaar of werd vergeten te laten tekenen. Onze ervaring was reden om verder met OutSmart op te trekken.

Over OutSmart

WerkbonApp werd meer dan een app alleen. Bij de ontwikkeling is namelijk ook gelijk aandacht besteed aan uitgebreide online kantoorapplicatie met geavanceerd planningsmodule en aan objectenbeheer. Dit was de reden om in 2019 een naamsverandering door te voeren: OutSmart.

De app kent meer dan 50 standaard-koppelingen met bekende (boekhoud)programma’s. Meer dan 3.500 bedrijven gebruiken dagelijks OutSmart, er zijn er meer dan 50 dealers en OutSmart heeft vestigingen in Nederland, Spanje, Portugal en Duitsland. Het is het resultaat van jaren doorontwikkelen, testen en technisch innoveren. Dit is ook bij Apple opgevallen, wat geleid heeft tot een samenwerking in 2019. Sindsdien helpt Apple OutSmart met het ontwikkelen van de app, UX design en het vinden van strategische partners.

Contactgegevens

Zonnebaan 9 (U-Building)
3542 EA Utrecht