Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

NG-BLU Networks

Samenwerken met NG-BLU

Door onze samenwerking met NG-BLU Networks zijn we nog beter in staat onze klanten van dienst te zijn. Naast onze strategische samenwerking met KPN is NG-BLU Networks een prima aanvulling op ons portfolio. Op basis van een Private Label propositie bieden we mobiele aansluitingen op het T-Mobile en Vodafone netwerk.

Over NG-BLU Networks

NG-BLU Networks is een aanbieder van onder andere datacommunicatie, IP-telefonie, internetdiensten en virtuele serverdiensten. Inmiddels behoort zij tot de Top 3 van onafhankelijke aanbieders in Nederland.

NG-BLU Networks loopt voorop in communicatietechnologie en security, niet alleen richten zij zich op het verbeteren van de bestaande producten maar hebben ook focus op de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

De dienstverlening van NG-BLU Networks is opgezet als bouwstenen. Business partners zoals Decom bouwen hiermee een compleet eigen pakket aan hoogwaardige oplossingen.