Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

ICT-Partners

Samenwerken met ICT-Partners

Telecom en ICT zijn niet meer los van elkaar te zien. Dat is onze mening. We durven zelfs te stellen dat telecom een discipline is onder de ICT-vlag. Alleen al daarom is Decom een strategische samenwerking aangegaan met ICT-Partners te Apeldoorn. Binnen deze samenwerking kunnen we onze klanten op werkplek-niveau in de volle breedte met kennis en service ondersteunen.

Over ICT-Partners

Met ruim 100 consultants is ICT-Partners dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.

ICT-Partners helpt organisaties succesvol te zijn met hun ICT. Zij ontwerpen, implementeren en optimaliseren ICT-omgevingen met de nieuwste technologieën, die bijdragen aan continuïteit, stabiliteit en kostenbesparing. Daarbij is er ruime aandacht voor de samenhang tussen systemen, processen en mensen, rekening houdend met de sociale context.

Alles draait om vernieuwing en verbetering van de ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van het beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit: It’s all connected.

Contactgegevens:
ICT Partners B.V.
Prins Willem-Alexanderlaan 210
7311 SZ Apeldoorn

Tel.: 055-5282222
Site: ictpartners.nl