Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Samenwerken met BeveiligMij.nl

Bewustwording en adoptie zijn twee belangrijke aandachtspunten bij digitaal werken. Kennis en inzicht van dreigende gevaren helpt de medewerker hoe ermee om te gaan. Daarmee verhoog je enorm de weerbaarheid van je bedrijf. Zie hier de reden tot samenwerken met de specialisten van BeveiligMij.nl.

Over BeveiligMij.nl

BeveiligMij.nl ontwikkelt security awareness opleidingen voor het structureel verbeteren van de informatieveiligheid thuis, onderweg en op de werkvloer. BeveiligMij.nl biedt in samenwerking met Decom verschillende opleidingsvormen aan, zodat er altijd een opleiding is die goed bij jouw organisatie past. Alle opleidingen zijn in de Nederlandse taal en voor iedereen te begrijpen, ongeacht het kennisniveau, de vaardigheden of functietitel. Security awareness wordt niet gecreëerd met een eenmalige training. Het is een proces om het (online) gedrag van mensen te veranderen.
Het brede opleidingsaanbod van BeveiligMij.nl bestaat uit klassikale trainingen, workshops en verschillende vormen van e-learning.

Contactgegevens

Fahrenheitstraat 18
6662 PZ Elst

Tel.: 0481 46 38 19
Site: beveiligmij.nl