Ons Team

Kuul Gorseling
Directeur
Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Kuul Gorseling nog steeds de drive om nieuwe klanten aan zich te binden. En is dan ook veel aan het “netwerken” in Business clubs.
Stefan Pollmann
Office manager
Stefan Pollmann is uw eerste aanspreekpunt van onze zakelijke binnendienst. Stefan beheert de offertes, inkoop hardware en afhandeling van klanten.
Nick Pollmann
Accountmanager
Nick Pollmann is een van onze zakelijke accountmanagers. Wilt u graag een afspraak met hem inplannen, zodat hij een kijkje kan nemen naar uw huidige situatie? Neem snel contact op!
Raymond Hazeveld
Senior Accountmanager
Raymond Hazeveld is een van onze senior accountmanagers. Wilt u graag een afspraak met hem inplannen, neem dan snel contact op!
Jeroen van Schalkwijk
Senior Accountmanager
Jeroen van Schalkwijk is een van onze senior accountmanagers. Wilt u graag een afspraak met hem inplannen, neem dan snel contact op!
Nickey Peters
Backofficemedewerker
Nickey Peters biedt ondersteuning in het backoffice op ons kantoor in Beek.
Twan van den Berg
Stagiaire Junior-Accountmanager
Twan van den Berg is een van onze stagiaires junior-accountmanager. Bij ons leert Twan alles over wat hij als accountmanager moet weten.
Ayleen Jagtenberg
Stagiaire Junior-Accountmanager
Ayleen Jagtenberg is een van onze stagiaires junior-accountmanager. Bij ons leert Ayleen alles over wat zij als accountmanager moet weten.
Angelique Gorseling
Financial controller
Angelique Gorseling beheert de boekhouding en facturatie. Voor vragen over facturen, orderbonnen en/of werkbonnen, kunt u contact opnemen met Angelique.
Nick Gudden
Shopmanager
Nick Gudden is onze shop assistant in de winkel in Didam. Hij staat u graag te woord, en helpt u bij al uw problemen, vragen en/of instellingen.
Sharon Gorseling
Content Manager
Sharon Gorseling is onze Content Manager, en beheert alle content die geplaatst word op LinkedIn | Facebook | Youtube | Website
Kim Smeets
Shop Assistant
Kim Smeets is onze shop assistant in de winkel in Didam. Ze staat u graag te woord, en helpt u bij al uw problemen, vragen en/of instellingen.
Boyke Bouman
Shop Assistant
Boyke Bouman is onze shop assistant in de winkel in Didam. Hij staat u graag te woord, en helpt u bij al uw problemen, vragen en/of instellingen.
Robert Straalman
Technical support
Heeft u een centrale van Kugo-Telecom? Of heeft u VoIP? Robert Straalman is er voor alle storingen, wijzigingen en technische support van vaste telefonie!
Michael Gorseling
Technical support
Michael Gorseling voorziet uw wagenpark van de BCNtracer. Tevens voor alle technische vragen, wijzigingen of het plannen van een in/uitbouw.
Pieter Wonnink
Technical Support
Pieter Wonnink staat voor je klaar! Heb je een vraag over een storing, wijziging of heb je technische support nodig? Neem dan contact op!