Ons Team

Kuul Gorseling
Algemeen Directeur
Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Kuul Gorseling nog steeds de drive om nieuwe klanten aan zich te binden. En is dan ook veel aan het “netwerken” in Business clubs.
Remco Doeve
Operationeel Directeur
Als grondlegger, adviseur en als senior manager heeft Remco met een sterke marketing drive verschillende bedrijven de juiste kant opgestuurd middels zijn strategische plannen.
Nick Pollmann
Accountmanager
Nick Pollmann is een van onze zakelijke accountmanagers. Wilt u graag een afspraak met hem inplannen, zodat hij een kijkje kan nemen naar uw huidige situatie? Neem snel contact op!
Twan van den Berg
Accountmanager
Twan van den Berg is onze Accountmanager. Neem contact op om een afspraak in te plannen, zodat Twan een kijkje kan nemen naar uw huidige situatie.
Stefan Pollmann
Office manager
Stefan Pollmann is uw eerste aanspreekpunt van onze zakelijke binnendienst. Stefan beheert de offertes, inkoop hardware en afhandeling van klanten.
Nickey Peters
Backoffice medewerker
Nickey Peters biedt ondersteuning in het backoffice op ons kantoor in Beek. Zij staat u graag te woord en helpt u bij al uw problemen en vragen.
Fabian Althoff
Backoffice medewerker
Fabian Althoff biedt ondersteuning in het backoffice op ons kantoor in Beek. Hij staat u graag te woord en helpt u bij al uw problemen en vragen.
Joris Kok
Marketing Manager
Joris zorgt ervoor dat Decom Telecom | ICT | Security zowel on- als offline nog zichtbaarder wordt. Volg LinkedIn en onze website voor het laatste nieuws.  
Angelique Gorseling
Financial controller
Angelique Gorseling beheert de boekhouding en facturatie. Voor vragen over facturen, orderbonnen en/of werkbonnen, kunt u contact opnemen met Angelique.
Sharon Nas-Meeuwsen
Administratief medewerker
Sharon werkt als Administratief medewerker bij Decom Telecom | ICT | Security.  Zij biedt ondersteuning aangaande alle administratieve werkzaamheden.
Nick Gudden
Shopmanager
Nick Gudden is onze shop manager in de winkel in Didam. Hij staat u graag te woord, en helpt u bij al uw problemen, vragen en/of instellingen.
Kim Smeets
Shop Assistant
Kim Smeets is onze shop assistant in de winkel in Didam. Ze staat u graag te woord, en helpt u bij al uw problemen, vragen en/of instellingen.
Boyke Bouman
Shop Assistant
Boyke Bouman is onze shop assistant in de winkel in Didam. Hij staat u graag te woord, en helpt u bij al uw problemen, vragen en/of instellingen.
Michael Gorseling
Technical support
Michael Gorseling voorziet uw wagenpark van de BCNtracer. Tevens voor alle technische vragen, wijzigingen of het plannen van een in/uitbouw.
Alex Meijrink
Senior Telecom en ICT Engineer
Alex Meijrink is er voor alle installaties, storingen, wijzigingen en technische support van vaste telefonie! Alex rijdt heel Nederland rond voor Decom.
Robert Straalman
Telecom en ICT Engineer
Heeft u een centrale van Kugo-Telecom? Of heeft u VoIP? Robert is er voor alle storingen, wijzigingen en technische support van vaste telefonie!
Pieter Wonnink
Telecom en ICT Engineer
Pieter Wonnink staat voor je klaar! Heeft u een vraag over een storing, wijziging of heeft u technische support nodig? Neem dan contact op!